Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος προκαλεί με τη δήλωσή του για την Ελληνική ΠαράδοσηΣε δηλώσεις του είπε ότι «η παράδοσή μας είναι κιτς, αλλά είναι τέλεια»

Ο Τάσος Ξιάρχος, στα παρασκήνια του J2US και σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, είπε πως η ελληνική παράδοση είναι κιτς, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Παύλου Σταματόπουλου.

«Έχουμε μάθει να ζούμε με το κιτς στη ζωή μας γιατί είμαστε Έλληνες. Η παράδοσή μας είναι κιτς, αλλά είναι τέλεια», είπε ο Τάσος Ξιάρχος.

«Να πω κάτι για να μην το αφήσουμε να περάσει έτσι. Δεν είναι η ελληνική παράδοση κιτς, το ακούσαμε που το είπε χαριτολογώντας ο Τάσος, επειδή διαχωρίζονται τα πράγματα σε κιτς, καλτ, τρας, η παράδοση είναι έξω από όλο αυτό το πράγμα.

Άλλο για τους Έλληνες σαν dna και άλλο η παράδοση. Καταλαβαίνω αυτό που λέει για τους Έλληνες και ορισμένες περιοχές που ενδεχομένως να είναι πιο καλτ, όχι κιτς, αλλά το κιτς στην ελληνική παράδοση δεν κολλάει. Γιατί είναι σαν λέμε ότι είναι κιτς τα παραδοσιακά τραγούδια, οι παραδοσιακές φορεσιές, ο τσολιάς… Η έκφραση είναι λάθος», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.