Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρωτοστάτησε σε ένα νέο είδος διασκέδασης σε drive in

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρωτοστάτησε σε ένα νέο είδος διασκέδασης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, θέλοντας να κάνει ένα «δώρο» στους ανθρώπους που την αγαπούν και την ακολουθούν στη μουσική της πορεία, κράτησε την υπόσχεσή της και τραγούδησε αφιλοκερδώς στην πρώτη συναυλία που δόθηκε σε drive in. 

Έτσι μεταμορφώθηκε το ανοιχτό γήπεδο Γλυφάδας, που βρίσκεται δίπλα στο Golf, όπου μετά από κλήρωση, τα αυτοκίνητα πήραν τις θέσεις τους και δόθηκε η πρώτη συναυλία, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες με άλλους καλλιτέχνες. 

 Η καταξιωμένη τραγουδίστρια, όχι απλώς το απήλαυσε στο έπακρον, αλλά από νωρίς το απόγευμα ανέβαζε διάφορα βιντεάκια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που έδειχνε πού θα βρίσκονται τα αυτοκίνητα, πόσος χώρος υπάρχει για να χορέψει ο κόσμος. Μόλις δε παρατάχθηκαν και τα πρώτα αυτοκίνητα, ζήτησε από όλους «την πιο δυνατή τους κόρνα» ξεκαθαρίζοντας ότι η βραδιά θα ήταν μία μεγάλη γιορτή για όλους. 


 Όσοι δεν ήθελαν να βγουν από αυτοκίνητά τους μπορούσαν από τους 88,4 να ακούν τη συναυλία. 

Κι αυτοί ήταν λίγοι. Καθώς ο περισσότερος κόσμος ήταν έξω, χόρευε και τραγουδούσε. 

Κάποιοι δε ανέβηκαν μέχρι και στον ουρανό του αυτοκινήτου τους. 

 Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παντελής Καναράκης, που καλωσόρισε στη σκηνή τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, πριν ξεκινήσει η συναυλία για να μιλήσει για το νέος είδος Φεστιβάλ, σε drive in. 

 Όλα κύλησαν εξαιρετικά καλά. 

Next slide

Μεθαύριο, Παρασκευή 5 Ιουνίου, στο Drive in θα παρουσιαστεί η αισθηματική κομεντί «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γούντι Άλεν. ενώ τη ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί συναυλία των Onirama.