Τα τέσσερα ζώδια που... υποτιμούν τους γύρω τους και καλύτερα να μείνεις μακριά τους


Είναι τα άτομα εκείνα που θεωρούν ότι είναι καλύτερα από όλους. Έχουν μέσα τους την υπεροψία και δεν δέχονται ότι είναι ίσα κι όμοια με τους υπόλοιπους.

​Θεωρούν ότι γεννήθηκαν με ταλέντα και χαρίσματα και ότι θα έπρεπε από την κούνια να τους απονεμηθεί ο τίτλος του καλύτερου. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο σε νοητικό επίπεδο. Πιστεύει ότι κανείς δεν είναι τόσο έξυπνος όσο εκείνος. Ότι κανένας δεν έχει το δικό του χιούμορ και τις δικές του επικοινωνιακές ικανότητες. Υποτιμά τη νοημοσύνη των άλλων, νιώθοντας ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους πάντες, χωρίς να τον πάρουν καν χαμπάρι και ότι μπορεί να τους χειριστεί και να τους κατευθύνει. Θεωρεί ότι ο άλλος είναι χαζός ή τουλάχιστον όχι τόσο εύστροφος όσο εκείνος. Αλλά… το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται και πολλές φορές ο Δίδυμος την «πατάει».

ΛΕΩΝ

Αν έχεις συναναστραφεί ποτέ με Λέοντα, τότε… ξέρεις. Ξέρεις το πόσο υπερόπτης είναι. Το έχεις ζήσει στο πετσί σου. Το ζώδιο αυτό πιστεύει ότι είναι γεννημένο βασιλιάς και ότι θα έπρεπε από την κούνια ακόμα να του δώσουν τα σκήπτρα και το στέμμα. Θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει όλοι να υποκλίνονται στο μεγαλείο και στην ανωτερότητά του. Κοιτάζει πάντα τους άλλους με βλέμμα υποτιμητικό και δεν τους θεωρεί καν ισάξιούς του. Τι να τον κάνεις; Έτσι είναι ο… «γαλαζοαίματος» του ζωδιακού. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, εκτός από τελειομανής, πιστεύει πως μόνη εκείνη ξέρει -και κανείς άλλος- και μπορεί να κάνει τα πάντα σωστά και τέλεια. Υποτιμά τους γύρω της και τους θεωρεί όλους κατώτερους των προσδοκιών. Δεν πιστεύει ότι μπορούν να φτάσουν τα δικά της στάνταρ και γι' αυτό πολλές φορές αναλαμβάνει να κάνει εκείνη τις διάφορες δουλειές. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο για μια Παρθένο να υποτιμά τους ανθρώπους είτε του οικογενειακού περιβάλλοντός της, είτε του επαγγελματικού, είτε τους εκάστοτε συντρόφους της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αντίθεση με την Παρθένο που υποτιμά τους πάντες και τα πάντα στην ζωή της, ο Αιγόκερως έχει την τάση να υποτιμά τους… συναδέλφους ή τους ανταγωνιστές του. Στα επαγγελματικά του πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος και πως μόνο εκείνος μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα, με τις εμπειρίες και τις ικανότητές του. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα των άλλων και θεωρεί ότι εκείνος θα τα έκανε ακόμα καλύτερα. Δεν δέχεται καν ότι ο προϊστάμενός του αξίζει τη θέση και προσπαθεί να γίνει αυτός ο υπεύθυνος για να έχει το κεφάλι του… ήσυχο. Να ξέρει δηλαδή ότι αφού ανέλαβε εκείνος, όλα γίνονται σωστά και έτσι όπως πρέπει.