Ιωάννα Μαλέσκου: Αναστενάζει όλο νόημα στην εκπομπή της - Full in love


Τι το ήθελε η Ιωάννα Μαλέσκου να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Σ.Παπαδόπουλου τις ημέρες των εορτών; Τι το ήθελε να γλυκοκοιτάει σαν ξερολούκουμο τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να χορεύει;

Χαμός! 

Φήμες ανέφεραν πως υπήρξε ειδύλλιο μεταξύ της ξανθιάς (ξεβαμμένης για την ώρα) παρουσιάστριας Ιωάννας με τον Αργυρό, υπήρξε ανταλλαγή τηλεφώνων, like σε αυτά τα instagram και ίσως κάτι που μας διαφεύγει.

Με δηλώσεις της βέβαια μετά τον ντόρο που προκάλεσε, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό με τον αοιδό αλλά και να δηλώσει ρεζερβέ για όποιον άτυχο ενδιαφέρεται.


«Δεν υπάρχει κάτι, όπως κοιτούσα όλους όσοι βρίσκονταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο»!

Και πρόσθεσε:

«Οπτικά για πολλούς μπορεί να ταιριάζουν δύο άνθρωποι φυσιογνωμικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κάτι. Δεν είμαι μόνη και δεν ξέρω αν είναι μόνος και ο Κωνσταντίνος, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο».

Η ερωτευμένη λοιπόν Ιωάννα Μαλέσκου, που κλείνει λάγνα τα μάτια της συνεχώς για να υπνωτίσει προφανώς το τηλεοπτικό κοινό (δεν εξηγείται αλλιώς) τραγουδούσε όλο νόημα στη σημερινή της εκπομπή... «Αυτός που περιμένω» και στο τέλος της ξέφυγε ο καημός... «Αχ αυτός»!

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;