Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά


Ο Έλληνας «σταρ» τρέφει μεγάλη αγάπη για το αυτοκίνητο και κατά καιρούς την εκφράζει και δημόσια.

Μεγάλος φίλος του αυτοκινήτου είναι ο Σάκης Ρουβάς, όπως φροντίζει να μας αποδεικνύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τον Νοέμβριο του 2019 είχε μαγνητίσει τα βλέμματα με την παρουσία του στην «Αυτοκίνηση 2019», όταν πόζαρε περιχαρής μπροστά στο πρωτότυπο, διασυνδεδεμένο και αυτόνομο smart Vision EQ Fortwo.

Η εξέχουσα θέση που κατέχει η αυτοκίνηση στη ζωή του, επίσης, αποδείχθηκε και στο video clip του τραγουδιού «Έλα στο Χορό» όταν τον απολαύσαμε να οδηγεί μια Mercedes CLA 200, συνοδεία της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πριν λίγες μέρες, ο Έλληνας “σταρ”… ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά επέλεξε τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας μια ιδιαίτερα ανοιξιάτικη φωτογραφία όπου ποζάρει με ένα πλατύ χαμόγελο και κρατώντας ένα χαμομήλι. Δύσκολα, ωστόσο, κανείς δεν θα παρατηρήσει και ένα SUV, το οποίο δεσπόζει στο background της εικόνας.

Πρόκειται για το Discovery, το μεγάλο SUV της Land Rover που βρίσκεται ήδη στην 3η του γενιά.

Το Land Rover Discovery προσφέρεται και σε 7θέσια έκδοση (εκτός από 5θεσια), η οποία είναι και αυτή που προτιμήθηκε από τον Σάκη Ρουβά. Σημειώνουμε, πως με 7θέσιο εσωτερικό είναι διαθέσιμα και άλλα μοντέλα της βρετανικής premium φίρμας.

Μην ξεχνάτε πως ο Σάκης, μαζί με την Κάτια Ζυγούλη έχουν τέσσερα παιδιά, και μια 7θέσια έκδοση πραγματικά τους λύνει τα χέρια…