Δήμητρα Παπαδήμα: Σκηνοθέτης μου ζήτησε τρίο – Μου έχουν πει «μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα»


Η ηθοποιός, μιλώντας στο Star συγκλονίζει λέγοντας ότι στην αρχή της καριέρας της, σκηνοθέτης της είχε ζητήσει να κάνουν τρίο, εκμεταλλευόμενος μία συνάδελφό της.

«Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και είπε (στη συνάδελφο), “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα “είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;”» περιγράφει η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατούσα το τηλέφωνό μου (σ.σ. και διάβαζε άσεμνα μηνύματα που της έστελνε) και να έχω τον Γιάννη (σ.σ. Μποσταντζόγλου) από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή;» θυμάται η κυρία Παπαδήμα.
«Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση “μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα”» συγκλονίζει η Δήμητρα Παπαδήμα.

reader.gr