Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα πικρόχολα retweets του Ουγγαρέζου προς την Καινούργιου: «Δεν το θεωρώ ευγενικό» (video)


«Nομίζω ότι ενισχύουμε την ανθρωποφαγία των social media».

Μία νέα κόντρα φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει στην Ελληνική showbiz με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έκανε κάποια πικρόχολα retweets που αφορούσαν την εξωτερική εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους γι’ αυτή την κίνηση του παρουσιαστή και παρόλο που δεν συνηθίζει να απαντάει στα αρνητικά σχόλια, αυτή τη φορά μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.

To γεγονός αυτό σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει χαρακτηριστικά

«Θέλω να πω ότι κατά καιρούς για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά επί τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς, το να μπαίνει ο καθένας σε διαδικασία να βρίσκει τι αρνητικό γράφεται για τον άλλο για να το κάνει retweet χωρίς να υπάρχει λόγος ένας Σάββατο πρωί, νομίζω ότι είναι σαν να ενισχύουμε την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ήπιε τον καφέ του… Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…» και πρόσθεσε:

«Το να βρίσκεις ένα αδύναμο σημείο που έχει κάποιος, γιατί η Κατερίνα πρώτη μίλησε για το τι έχει κάνει κι αν έχει κάνει, και να της το χτυπάς με αυτόν τον τρόπο, δεν το θεωρώ ευγενικό. Κι επίσης την άποψη που έχω διαμορφώσει στα χρόνια από την Κατερίνα Καινούργιου είναι ότι, παρά την επιτυχία της, είναι ένα σεμνό και εργατικό κορίτσι και δε νομίζω ότι προκαλεί πρώτη κόντρες»