Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 ΜαΐουΚΡΙΟΣ: Κάντε πράξη τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην προκαλείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούργιους προβληματισμούς στη ζωή σας. Οι αναμνήσεις σας θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλει, ακόμα κι αν πρέπει να βάλετε τις φωνές κάποιες φορές. Ισως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνωμοσία εις βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούργιες πόρτες στη ζωή σας. Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχτείτε μέσα στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας έχει τη διάθεση να σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στον χώρο σας. Εστιάστε την προσοχή σας στον στενό κύκλο σας και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Η επιτυχία στα αισθηματικά σας είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής. Μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα. Αποφύγετε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι εις βάρος σας για να μην τους δώσετε τη χαρά της νίκης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στη ζωή σας δεν βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν άλυτα προβλήματα. Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα ή να ασκήσετε αυστηρή κριτική στους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό. Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε.