Γιάννης Βαρδής: «Γιατί η Φιλοθέη Μωβ ήθελε να παντρευτεί τον πατέρα μου 3 μήνες πριν πεθάνει;»


Ο θάνατος του Αντώνη Βαρδή στοίχισε πολύ στον γιο του Γιάννη ο οποίος χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσει το χαμό του και να συμβιβαστεί με το γεγονός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Love it», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην όμορφη σχέση με τα παιδιά του και το διάστημα της καραντίνας που αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στα παιδιά του. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για την θύελλα που επέφερε η δικαστική διαμάχη με την σύζυγο του πατέρα του, την Φιλοθέη Μωβ.

Μετά τον χαμό του Γιάννη Βαρδή ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στα παιδιά του και στην φυσιοθεραπεύτρια η οποία όπως υποστηρίζει παρά το γεγονός ότι έμενε στο ίδιο οίκημα με τον σύζυγό της και αξέχαστο μουσικοσυνθέτη, μετά τον χαμό του βρήκε αλλαγμένες τις κλειδαριές με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά εναντίον των παιδιών του.


«Με τη Φιλοθέη Μωβ είχαμε μια δικαστική διαμάχη. Δε νομίζω ότι έχουν τελειώσει αυτά με τη σημασία της λέξης, ότι δηλαδή βάζουμε μια τελεία. Και από τις δυο πλευρές είμαστε σε παύση. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με τον θάνατο του πατέρα μου γιατί είχε δείξει ότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ δικός μας, πολύ αγαπημένος. Από τη στιγμή που ήταν δέκα χρόνια μαζί γιατί να θέλει να τον παντρευτεί τρεις μήνες πριν φύγει; Εγώ τον πατέρα μου δεν τον άκουσα ποτέ να λέει ότι θέλει να παντρευτεί τη Φιλοθέη λίγο πριν πεθάνει» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής στη συνέντευξή του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του δεν μπορούσε να ακούει τα τραγούδια του και δεν πήγαινε στο νεκροταφείο: «Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο διάστημα που δε μπορούσα να βάλω να ακούσω κάποιο τραγούδι του πατέρα μου, ούτε καν τη φωνή του, ούτε να έχω την εικόνα. Έχω περάσει σε ένα άλλο στάδιο και πλέον μου αρέσει πολύ να έχω τις στιγμές αυτές. Δεν ήθελα να πηγαίνω στο νεκροταφείο γιατί δε θέλω να πιστεύω και να αισθάνομαι ότι ο πατέρας μου βρίσκεται εκεί. Θέλω να πιστεύω και να αισθάνομαι ότι βρίσκεται παντού…» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.