Βαλάντης: Με παρέσυρε η Ρούλα Κορομηλά και με έκανε ίδιο με τους άλλους - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βαλάντης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσπάθεια που κάνει να πάρει το πτυχίο του από τη σχολή Αισθητικής και Κοσμετολογίας, ώστε όπως αποκάλυψε να μπορέσει να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής, διότι όπως είπε πενηνταρίζει και θέλει το τραγούδι να το έχει μόνο ως χόμπι.

"Θέλω να ανοίξω κέντρο αισθητικής. Θα ήθελα να κάνω χόμπι το τραγούδι μου. Δε θέλω πια να βιοπορίζομαι από αυτό. Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι τώρα πρέπει να κάνω συναυλίες για να πάρω λεφτά. Δε θέλω άλλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να βάλεις τιμή στην τέχνη, αλλά η τέχνη δεν έχει τιμή" είπε ο Βαλάντης.

Δείτε το βίντεο:

«Βγήκα ως ένα καλλιτέχνης με μούσι, δαχτυλίδια κ.ά. κι εκεί που έγινε αυτή η έκρηξη, άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας. Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα. Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ» τόνισε ο τραγουδιστής.