Η Ναταλί επιβράβευσε την ερμηνεία του Λ. Πανταζή, στην επιτυχία "Στάσου": "Μπράβο σου Λευτέρη μου, έβγαλες υπέροχο συναίσθημα...!"


Παρότι στα 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, δεν φωτογραφίζεται, δεν κυκλοφορεί με παρέες που δεν της κάνουν, δεν πρωταγωνιστεί σε ίντριγκες, δεν συμμετέχει σε κριτικές επιτροπές κλπ κλπ την Ναταλί, την στιχουργό των τεράστιων επιτυχιών, εμείς την γνωρίζουμε.

Δείτε την εδώ σε μια από τις σπάνιες της εμφανίσεις, στο καλύτερο παιδί της νύχτας: Ποιο τραγούδι της να πρωτοθυμηθούμε;

  • Το Αμφιβάλλεις με συνθέτη τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και ερμηνευτή τον Σταμάτη Γονίδη; 
  • Το αν θα έρθεις εσύ με συνθέτη τον Σπύρο Γεωργίου και ερμηνευτή τον Γιάννη Πλούταρχο; 
  • Το Δυόμιση με συνθέτη τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και ερμηνευτή τον Σταμάτη Γονίδη; 
  • Το Θα πολεμήσω ξανά με Κυριάκο Παπαδόπουλο και Σταμάτη Γονίδη; 
  • Το Σε ξεπέρασα με συνθέτη τον Γιάννη Κουρκουμέλη και ερμηνευτή τον Γιάννη Πλούταρχο 
  • Το Φοβάμαι εμένα, εμένα και μόνο με συνθέτη τον Πάνο Καπίρη και ερμηνευτή, ποιον άλλον, τον Γιάννη Πλούταρχο; 

Δεκάδες τραγούδια στο ενεργητικό της, από τραγουδιστές αξιώσεων, Πάζης, Χρυσοχοϊδης, Πλούταρχος, Γαρμπή, Α. Δημητρίου, Κ. Κελεκίδου, Μαντώ κλπ κλπ και ΟΛΑ μα ΟΛΑ μεγάλα τραγούδια, στίχοι με ιδιαίτερο νόημα που τρυπάνε την ψυχή μέχρι να βρουν φλέβα.


Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ο κόσμος για εκείνη, είναι η καλοψυχία, η γενναιοδωρία της και η αναγνώριση στους συνεργάτες της που φτάνει να είναι αφοσίωση. 

Επίσης, το μουσικό της αυτί που ξεχωρίζει το πάθος του ερμηνευτή.

Το Σάββατο το βράδυ είδαμε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ η οποία έλεγε...Στην μακροβιότερη επιτυχημένη μουσική εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλου, άκουσα σε μία υπέροχη εκτέλεση τον Λευτέρη Πανταζή να ερμηνεύει το τραγούδι που είχαμε δώσει μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στον έναν και μοναδικό, Σταμάτη Γονίδη...Το "Στάσου". Μπράβο σου Λευτέρη μου, έβγαλες υπέροχο συναίσθημα...!


Επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, αυτή είναι η Ναταλί... 

Μέσα σε λίγες λέξεις, ξέρει να τιμά την εκπομπή, τον παρουσιαστή της εκπομπής, να τιμά τον συνθέτη και τον πρώτο ερμηνευτή του τραγουδιού της, αλλά δίνει και τα εύσημα στον εκ νέου ερμηνευτή μιας μεγάλης επιτυχίας όπως είναι το "Στάσου". Τον Λευτέρη Πανταζή!

Μιλήσαμε μαζί της, της ζητήσαμε να μας επιτρέψει να γράψουμε γι' αυτό και αισθάνθηκε αμήχανα...

Για εμάς όμως ακριβώς αυτή της η στάση επέβαλλε πλέον να γράψουμε. 

Και θέλαμε να γράψουμε κάτι θετικό για έναν χώρο όπως αυτός του θεάματος, που πλήττεται τελευταία όσο ποτέ άλλοτε. 

Εντέλει, δεν είναι όλοι όσοι ασχολούνται με τον χώρο του θεάματος, "αρπαχτικά", διεφθαρμένοι και αγνώμονες. 

Υπάρχουν και άνθρωποι, σαν την Ναταλί...

Υ.Γ. Λίγοι βέβαια γνωρίζουν, ίσως ούτε και ο Λ. Πανταζής, πως το συγκεκριμένο τραγούδι έχει μια μικρή ιστορία από πίσω του, όπως έχουν όλα τα μεγάλα τραγούδια. 

Όταν γράφτηκε αυτό το τραγούδι, στο μυαλό της Ναταλί ήταν ο... Λ. Πανταζής ως ο ιδανικός ερμηνευτής... Δυστυχώς, λανθασμένες επικοινωνίες και το βεβαρυμένο πρόγραμμα του Λ. Πανταζή, δεν κατάφεραν τότε την επαφή. Το τραγούδι, έφτασε στα χέρια του Σ. Γονίδη, ο οποίος το απογείωσε με την ερμηνεία του και έτσι το γνωρίσαμε... 

Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι κρύβει το μέλλον. Ίσως μια εκ νέου συνεργασία της Ναταλί, που θα θέλαμε να την δούμε να υπογράφει την επόμενη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη... 

Λέτε; Ποιος ξέρει...;