Ο Γρηγόρης Πετράκος αποκάλυψε ότι πάντα του άρεσαν γυναίκες που είχαν ήδη παιδιά (video)


«Η Παπαθωμά έχει έναν γιο με τον Τσαρούχα, ενώ με την Τάμτα μεγαλώναμε μαζί την κόρη της»

Τόσο η πρώην σύντροφός του όσο και η νυν ήταν ήδη μητέρες όταν εκείνος μπήκε στη ζωή τους. Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Γρηγόρης Πετράκος, αυτό είναι ένα στοιχείο που τον τραβούσε πάντοτε στις γυναίκες.

Ο τραγουδοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από το πρώτο «Fame Story» του ΑΝΤ1, πριν από 20 χρόνια, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για τη Θεοφανία Παπαθωμά, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις «βασίλισσές του», όπως τις αποκαλεί, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον γιο της συντρόφου του από τον προηγούμενο γάμο της.

«Τα τελευταία χρόνια, που η Θεοφανία έχει ξαναμπεί δυναμικά στη δουλειά, είναι ευχής έργον το ότι εγώ είμαι μαζί τους σχεδόν όλη μέρα, γιατί δεν θέλουμε να τα αφήνουμε πουθενά. Οταν δεν είμαι μαζί τους νιώθω ότι είμαι στο λάθος μέρος» είπε αρχικά ο Γρηγόρης για τις κόρες τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της Παπαθωμά με τον Πασχάλη Τσαρούχα.
«Μπόνους»

«Δεν αισθάνθηκα καθόλου άγχος με το παιδί της Θεοφανίας από τον πρώτο της γάμο, μου φάνηκε σαν… μπόνους, έχω ένα έξτρα παιδί, μου άρεσαν πάντα οι γυναίκες που είχαν ήδη παιδιά. Είχα και μια μεγάλη σχέση πριν με την Τάμτα, που είχε ήδη ένα παιδί 6-7 ετών και για έξι χρόνια μεγαλώναμε μαζί την κόρη της. Μου φαινόταν καταπληκτικό. Οταν γνώρισα τον γιο της Θεοφανίας τον αγάπησα αμέσως, έπρεπε κι εκείνος όμως να με αγαπήσει. Δεν ξέρω αν με αγάπησε εύκολα, αλλά το ελπίζω. Είναι 14 χρόνων πλέον και τώρα κάνουμε άλλου είδους συζητήσεις» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος.
newsbreak.gr