Άγριες Μέλισσες:Το δράμα… δράμα αλλά και οι ερωτικές σκηνές σε πρώτο πλάνο! Λύσσαξαν στο twitter


Κι τι δεν έγραψαν πάλι οι αθεόφοβοι με την ερωτική σκηνή Λενιώς και Λάμπρου! Μια η Μυρσίνη κάτω από τις ελιές με τον Κυπραίο, μια η Λενιώ που «εδώ ο κόσμος καίγεται και….».

Απόψε στο επεισόδιο:


Πάντως πέρα από την πλάκα αυτή ήταν η δεύτερη φορά που είδαμε το ζευγάρι να έρχεται κοντά, τόσο κοντά δηλαδή και το τηλεοπτικό κοινό να γίνεται μάρτυρας του πάθους του.

Όπως και να 'χει, το twitter ξεσάλωσε πάντως με ατάκες απολαυστικές και άκρως χιουμοριστικές, αλλά όπως κάθε φορά μέσα το γέλιο έρχεται και το δάκρυ!

Δες τα tweets και «κλάψε»

Απόψε στο επεισόδιο:

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα.

Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους.