Ζώδια σήμερα, 03/07: Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος


Αναπόφευκτο και καθόλου ευχάριστο είναι το ραντεβού του Άρη στο Λέονταμε τον Ουρανό στον Ταύρο, το οποίο φέρνει ξαφνικές και απότομες αλλαγές, αιφνιδιασμούς και δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, απρόσμενες και αναίτιες επιθετικές τάσεις, που θα μας αφήσουν άναυδους και ίσως κάνουμε αρκετό καιρό να συνέλθουμε. 

Όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή, ό,τι δεν φανταζόμασταν μπορεί να γίνει σήμερα κι ό,τι φοβόμασταν ενδέχεται να το πάθουμε. Ας είμαστε, λοιπόν, ψυχολογικά προετοιμασμένοι, με γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσες αντιδράσεις. Το επιθυμητό βέβαια θα ήταν να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκαλέσουν όλα τα παραπάνω, ώστε να απελευθερωθούμε από δεσμά, απωθημένα και εξαρτήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; 

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι,καλό θα ήταν να είστε εσείς αυτοί που κάνουν τις εκπλήξεις, να αιφνιδιάσετε και να ανατρέψετε καταστάσεις, στο σπίτι ή τη δουλειάς σας, αλλιώς θα γίνετε τα «θύματα» και με αρκετά δυσάρεστο τρόπο.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά ό,τι αποκλείσετε, μπορεί να σας έρθει και να σας διαψεύσει πανηγυρικά και ό,τι θέλετε, να το χάσετε. Να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο!

Διάβασε τα ζώδια σήμερα. Επίλεξε το ζώδιο σου για να διαβάσεις την αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη σου για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά.