«Μου έβγαλε το μάτι από την ζήλεια του» – 52χρονη καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της (video)


Τον πρώην σύντροφό της καταγγέλλει για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας μιας 52χρονη γυναίκα από τα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρει η 52χρονη γυναίκα, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 58χρονου συντρόφου της όταν εκείνος μετά από δεσμό που μετρούσε ήδη έξι μήνες, ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά και έγινε επιθετικός απέναντί της.

Μιλώντας στην εκπομπή T-live, η 52χρονη γυναίκα καταγγέλλει ότι το αποκορύφωμα στην αποτρόπαια συμπεριφορά του ήταν όταν τον Οκτώβριο του 2018, μετά από βραδυνή τους έξοδο, ο 58χρονος της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπάει και να εξαπολύει βρισιές και απειλές σε βάρος της. Μάλιστα από τα χτυπήματα, η 52χρονη υπέστη πλήρη ρήξη του ματιού της.

«Ήταν για έξι μήνες όλα μια χαρά. Σιγά – σιγά άρχισαν να με παραξενεύουν κάποια πράγματα και στο τέλος κατέληξε έτσι. Είχε περίεργο χαρακτήρα, μια περίεργη συμπεριφορά που εξελισσόταν» αναφέρει και προσθέτει ότι της έκανε «σκηνές» ακόμα και όταν έβγαινε με την φιλενάδα της.

«Με άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να με χτυπάει» περιγράφει η 52χρονη η οποία όπως σημειώνει μετά τη ζημιά που της προκάλεσε για έναν χρόνο ήταν σε κατάθλιψη και δεν ήθελε τη ζωή της.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες όπως αναφέρει η 52χρονη και ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να τον εκβιάσει για να ζητήσει χρηματική αποζημίωση.