Ν.Βέρτης για Τ.Βοσκόπουλο: «Ήταν το πρότυπό μου - Έφυγε πλούσιος από αγάπη»


Ο Νίκος Βέρτης, θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον Τόλη Βοσκόπουλο που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 81 ετών.


Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε ξαφνικά σήμερα από τη ζωή και οι νεότεροι ερμηνευτές που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά νιώθουν τυχεροί και ευλογημένοι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Βέρτης. Ο τραγουδιστής, που ο Τόλης τον είχε αποκαλέσει γιο του, ήταν το πρότυπό του, ο άνθρωπος που τον στήριξε και εκείνος τον λάτρεψε και θα τον λατρεύει.

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ό,τι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπό μου, Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος…

«Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ’ το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο…Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.