Νίκος Οικονομόπουλος – Οι πρώτες εικόνες μετά την περιπέτειά του με τον κοροναϊό


Τέλος έλαβε η περιπέτεια του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον κοροναϊό.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον θα αναρρώσει στο σπίτι του.

Κατά την έξοδό που από το νοσοκομείο, η κάμερα απαθανατίστηκε τον τραγουδιστή. Με καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας τον παρέλαβαν οι δικοί του άνθρωποι με προορισμό το σπίτι του.

Το πρώτο του μήνυμα

Λίγη ώρα μετά ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook περιέγραψε τις στιγμές του μέσα στο νοσοκομείο ενώ ευχαρίστησε και τους γιατρούς.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου ‘έκλεβε΄’ ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.