Απολογείται σήμερα το μοντέλο που βρέθηκε με κοκαΐνη στη ΓλυφάδαΗ 31χρονη κοπέλα εξακολουθεί να επιμένει πως είναι αθώα


Σήμερα, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για διακίνηση ναρκωτικών το μοντέλο, που συνελήφθη στη Γλυφάδα την περασμένη εβδομάδα.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του 31χρονου μοντέλου, ζητούν να εξεταστεί το γκρι SUV προκειμένου όπως λένε να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

Άλλωστε αυτός είναι και ο κορμός της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει η Αφροδίτη Μπάρμπα η οποία από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι το σακουλάκι με τη «λευκή κυρία» το «φύτεψαν» κάποιοι για να της κάνουν κακό. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η 31χρονη θα ισχυριστεί στην απολογία της ότι το όχημα ήταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της στη Γλυφάδα, καθώς απουσίαζε για διακοπές στην Ίο.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA που θα αποδείξουν εάν υπάρχουν αποτυπώματα της 31χρονης πάνω στα σακουλάκια με ναρκωτικά.

Το χρονικό


Η Αφροδίτη Μπάρμπα συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, καθώς κατά τον έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια, κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Η ίδια στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του ο συνήγορός της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».


protothema.gr