Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την νέα Σελήνη του Αυγούστου - Δημιουργία, αλλαγές και νέα ξεκινήματα.


Στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται από σήμερα η Νέα Σελήνη του Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι οι αντιδράσεις μας θα είναι πιο έντονες, γεμάτες υπερβολή, αλλά και δημιουργία. 

Τώρα είναι η ευκαιρία για να ξεκινήσουμε κάτι το οποίο θα αποδώσει καρπούς ή να αντιμετωπίσουμε εμπόδια και καταστάσεις που αναβάλλαμε. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τα παιδιά σου και το ταίρι. 

Μην ξεχνάς ό,τι κι αν κάνεις να το απολαμβάνεις!

Τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερα είναι:

Λέων

Είναι η στιγμή για να φέρεις μπροστά τον σκοπό που θέλεις να πετύχεις με ζωντάνια και ζωηράδα. Άσε την καρδιά και το πάθος να σε καθοδηγήσουν, αλλά μην ξεχνάς και την υγεία σου. Εστίασε για λίγο στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και όχι στο να είσαι το κέντρο της προσοχής.

Παρθένος

Ετοιμάσου για μερικές εκπλήξεις. Μπορεί να συμβούν πράγματα που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Τώρα θα εστιάσεις στο τι πρέπει να κάνεις, αλλά άφησε το παιδί που κρύβεις μέσα σου να σε οδηγήσει για λίγο και πού ξέρεις, τα αποτελέσματα μπορεί να τα λατρέψεις.

Υδροχόος

Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σου, είναι πολύ ενεργός σε αυτή τη σελήνη. Μπορεί να μάθεις κάτι που θα αλλάξει ολόκληρη την προοπτική σου απέναντι σε κάτι για το οποίο ήσουν πολύ σίγουρη. Αυτό το διάστημα θα καταλάβεις ότι ίσως πρέπει να αλλάξεις το πώς βλέπεις τα πράγματα και να «ανοίξεις» τους ορίζοντές σου απέναντι στα άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι. Μοιράσου τις ιδέες σου και τη δημιουργικότητά σου και θα δεις θαύματα να συμβαίνουν.