Ιωάννα Μαλέσκου: Κάηκε από τον ήλιο και ποζάρει χωρίς υποψία μακιγιάζ (photo)


Το καλοκαίρι θέλει ελευθερία. Το καλοκαίρι θέλει να ξεγνοιασιά. Το καλοκαίρι θέλει να βγαίνεις έξω και να απολαμβάνεις τον ήλιο χωρίς να σκέφτεσαι περιορισμούς της καθημερινότητας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, αυτήν την περίοδο, δείχνει ότι χαίρεται την εποχή και με το παραπάνω. Ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της. Δείχνει στο κοινό της ότι, ενώ το έχει συνηθίσει σε υπέροχα makeup looks, δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί αναδεικνύοντας τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

Η εμφάνιση της Μαλέσκου με mini φόρεμα

Πρώτα έκανε ένα story, στο οποίο ποζάρει με ένα mini φόρεμα, ενώ στο πρόσωπό της έχει καεί από τον ήλιο, ένα look που αντιπροσωπεύει ακριβώς τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.

Η no makeup φωτογραφία


Στη συνέχεια, φόρεσε το ολόσωμο hot pink μαγιό της που αναδείκνυε τις αναλογίες της και φωτογραφήθηκε για τον φακό χωρίς υποψία μακιγιάζ, με τη φυσική της ομορφιά σε πρώτο πλάνο.

Η Μαλέσκου είναι ένα κορίτσι που έχει πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες τόσο με όσο και χωρίς μακιγιάζ, γι' αυτό και στη συνέχεια θα βρεις μερικές σε full makeup mood.

View GalleryΙωάννα Μαλέσκου: Καμμένη από τον ήλιο και χωρίς υποψία μακιγιάζ στις νέες της φωτογραφίες