Κώστας Μπίγαλης: «Η καραντίνα μας τσάκισε! Φτάσαμε σε σημείο να δανειζόμαστε ένα 20ευρο ο ένας από τον άλλον» (video)

107050078 582046942393130 6200285478947081564 n

«Μια γυναίκα ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ με την αστρολογία»

Ο Κώστας Μπίγαλης σηματοδότησε με τις επιτυχίες του την δεκαετία του 1990, ωστόσο τα τραγούδια του ακούγονται ακόμη μέχρι και σήμερα και γίνεται «πάταγος» σε κάθε live εμφάνισή του.

Δυστυχώς όμως τόσο τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες τις χώρας μας δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις την περίοδο της καραντίνας, με αποτέλεσμα να  οδηγηθούν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε εκείνη την περίοδο μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μετά από ενάμιση χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής, που εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει, γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, φτάσαμε σε σημείο να δανειζόμαστε ένα 20ευρο ο ένας από τον άλλον».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που ασχολήθηκε με την αστρολογία.

«Μια γυναίκα ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ με την αστρολογία. Την έβλεπα που διάβαζε έναν τόμο αστρολογίας και μου κίνησε την περιέργεια και ασχολήθηκα και εγώ», σημείωσε.

Όσον αφορά την Eurovision δήλωσε πως: «Η Eurovision έπαψε να με απασχολεί τα τελευταία 16 χρόνια. Τα τραγούδια είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Είναι euroτράγουδα και οι καλλιτέχνες που πάνε είναι ερασιτέχνες. Πλέον η εικόνα έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιος θα ντυθεί, ποιος θα γδυθεί, τα φώτα! Τα φώτα είναι εκπληκτικά… Αλλά πολύ κακό για το τίποτα».