Πρώτη νύχτα «ελευθερίας» για τους εμβολιασμένους - ''Βούλιαξαν'' τα μαγαζιά


Για τους ανοικτούς χώρους θα υπάρχει πλήρης λειτουργία και θα είναι πολύ αυστηρό το πλαίσιο στους μη εμβολιασμένους ή σε όσους δεν έχουν νοσήσει


Οκόσμος που βγήκε το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάσει σε όλη τη χώρα ήταν πολύς, κι ενώ τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα σε εστίαση και διασκέδαση, δηλαδή η πλήρης ελευθερία κινήσεων για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες.

Το βροχερό σκηνικό του καιρού δεν πτόησε τους Αθηναίους και οι δρόμοι και τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης πλημμύρισαν από κόσμο, κυρίως νέους, που βγήκαν για την βραδινή τους έξοδο.

Τι ισχύει


Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, επιπλέον ελευθερίες δίνονται με βάση τα νέα μέτρα στους εμβολιασμένους, όσον αφορά στους κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, παρέχοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί να διασκεδάσουν, όπως έκαναν και προ κοροναϊού. Και αυτό γιατί στο εξής επιτρέπονται στα εστιατόρια, μπαρ κλπ να έχουν μουσική και οι θαμώνες να είναι όρθιοι.

Το προσωπικό στην εστίαση, αλλά και στα κέντρα διασκέδασης θα παίρνει τα απαραίτητα μέτρα και θα χρησιμοποιεί μάσκα

Για τους ανοικτούς χώρους θα υπάρχει πλήρης λειτουργία και θα είναι πολύ αυστηρό το πλαίσιο στους μη εμβολιασμένους ή σε όσους δεν έχουν νοσήσει.

Για τους άλλους μεικτούς χώρους στη διασκέδαση ισχύουν τα μέτρα ως έχουν.

Όλοι οι άλλοι χώροι (π.χ. σινεμά, θέατρα) που είναι μόνο για εμβολιασμένους θα έχουν τον περιορισμό της χρήσης μάσκας και όλα αυτά θα επανεξεταστούν σε 15 ημέρες.


pentapostagma.gr