Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ο γάμος τους στην Ύδρα - Οι μπομπονιέρες και η τούρτα-κέρασμα στους φωτογράφους

 Στο αγαπημένο τους νησί, στην Ύδρα, παντρεύτηκαν σήμερα το απόγευμα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί του Αργοσαρωνικού όπου το ζευγάρι συνηθίζει να επισκέπτεται τα καλοκαίρια του.

Οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν πολιτικό γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Υδραία» - το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη. Το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής.

maravegias
Σύμφωνα με πληροφορίες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται από χθες στο νησί. Επέλεξαν να παντρευτούν σε στενό κύκλο αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τα δέκα άτομα. Ανάμεσα τους οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη.

Μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση στο νησί έφτασαν φωτογράφοι όμως το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φλας αυτή την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα. Έσπευσαν ωστόσο να τους στείλουν τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους πουν πως δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις στιγμές.
maravegias_tourta
Το ζευγάρι, που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, επέλεξε μια απλή μπομπονιέρα. «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια», έγραψαν με καλλιγραφικά γράμματα σε μια κάρτα που ήταν τοποθετημένη σε ένα μικρό γλαστράκι. 
mpomponieres-maravegias
Πήραν τη μεγάλη απόφαση

Σε πολλές συνεντεύξεις οι δυο τους είχαν ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου. Και οι δύο έλεγαν πως δεν ήταν στα σχέδιά τους καθώς όπως έλεγαν έτσι και αλλιώς ζούσαν σαν παντρεμένοι. Τα σχέδιά τους όμως άλλαξαν και αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.«Η Τόνια άλλαξε την ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα. Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε παρά μας δημιούργησε δονήσεις. Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις, μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής για την αγαπημένη του, Τόνια.

«Είμαι με τον άνθρωπό μου και είμαι μια χαρά. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι που λέγεται γάμος είτε όχι, για εμάς είναι το ίδιο πράγμα… Δεν αλλάζει κάτι με το γάμο… Αλλά αν θέλουμε να γίνει, θα γίνει…», είχε πει η Τόνια Σωτηροπούλου στο παρελθόν.

tt1
Ωστόσο πρόσφατα ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δηλώσει έτοιμος να κάνει οικογένεια. «Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, διαδώστε το!», είχε πει