Γιάννης Αϊβάζης: Η νέα ανάρτηση του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του


Η νέα ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μέσα από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του.


Στο νοσοκομείο Σωτηρία, νοσηλεύεται από την Τρίτη (26/10) με κορονοϊό ο Γιάννης Αϊβάζης - Ο ηθοποιός ενημέρωσε το κοινό του για την υγεία του με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Ο ηθοποιός είναι καταβεβλημένος, ωστόσο θέλησε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου “Σωτηρία” και έγραψε: «Δύσκολη και η χθεσινή…».Mετά τον Γιάννη Αϊβάζη και η Μαρία Κορινθίου νοσεί κορονοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.


Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος…».