Ελένη Δήμου: Όποιος αρνείται να κάνει εμβόλιο να πάει να πεθάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους


Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ελένη Δήμου που αν και εβολιασμενη, νοσηλεύεται στο Γεννηματα. Μιλησε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη και ξέσπασε κατά των αντιεμβολιαστών:

Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω γιατί η μοναξιά του covid δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου. Έγινα όλα λίγο απρόσεκτα, πιεστήκαμε πολύ για να βγει το σόου, ήταν πολύ κουραστικό και αυτό που λένε οι γιατροί είναι ότι οι εμβολιασμένοι που φτάνουν στο νοσοκομείο είναι όταν είναι κουρασμένοι.

Απορώ με τους πανίβλακες που αμφισβητούν τους γιατρούς που έσωσαν την ανθρωπότητα. Μη διακινδυνεύετε τη ζωή μας, μη θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις με αυτόν τον τρόπο. Αισθανόμουν την πτώση και το οξύμετρο έδειχνε μία πάνω μία κάτω. Οι γιατροί έκριναν από το σπίτι ότι πρέπει να μπω στο νοσοκομείο από την πρώτη εβδομάδα. Εγώ δεν αισθανόμουν δύσπνοια, απλά είχα λίγο πυρετό τον οποίο δεν άφηνα να εξελιχθεί με τα αντιπυρετικά και αυτό με έριχνε. Τελικά ξύπνησα μια μέρα και αισθανόμουν βάρος στο στήθος. Είπα εδώ στους νοσηλευτές που είναι εξαιρετικοί ότι αν μου κάνουν διασωλήνωση θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου.

Με έχει πάρει πολύ από κάτω. Φοράω μάσκα συνέχεια που με πιέζει και μου λένε ότι αν τη βγάζω θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Όποιος αρνείται να κάνει εμβόλιο να πάει να πεθάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους.