«Βαρέθηκα να δουλεύω. Απαιτώ να με πληρώνει και να με συντηρεί ο σύζυγός μου, είναι κακό;»


Όταν επέλθει το πέρασμα του χρόνου η γυναίκα και ο άντρας ενώνονται και συνεχίζουν μαζί τη ζωή τους με αμοιβαίες υποχωρήσεις συνήθως. 


Έχουν περάσει οι εποχές που οι γυναίκες ήταν υπεύθυνες μόνο για την ανατροφή των παιδιών. Πλέον, τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας βοηθούν εξίσου στο σπίτι και εργάζονται για τα προς το ζην.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιες γυναίκες δεν θέλουν να δουλεύουν και θέλουν να συντηρούν το σπίτι. Μία τέτοια περίπτωση είναι η κάτωθεν. Μία γυναίκα εξομολογείται ότι δεν θέλει να δουλεύει και θέλει να τη συντηρεί οικονομικά ο άντρας της.
Ο άντρας είναι εκείνος που πρέπει να δουλεύει για να προσφέρει στην οικογένεια ότι χρειάζεται

“Κάθε γυναίκα παντρεύεται για να έχει έναν άνθρωπο που θα την αγαπάει και θα την στηρίζει. Κάποιον που θα την προσέχει και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της.

Φυσικά και εγώ γι’ αυτό παντρεύτηκα. Παντρεύτηκα για να έχω έναν άνθρωπο που θα μου καλύπτει τα έξοδα μου και θα με συντηρεί. Δεν θέλω να δουλέψω. Έτσι κ αλλιώς ο ρόλος της γυναίκας είναι να μένει στο σπίτι.

Ο άντρας είναι εκείνος που πρέπει να δουλεύει για να προσφέρει στην οικογένεια ότι χρειάζεται! Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πως πολλές γυναίκες έχουν αφήσει τα σπίτια τους και σπαταλάνε τη ζωή τους δουλεύοντας.

Φίλες μου αυτό είναι λάθος! Κανένας άντρας δε πρέπει να σας έχει δούλες, να φροντίζετε το σπίτι και να δουλεύετε και 12 ώρες τη μέρα.

Φυσικά για όλο αυτό φταίτε εσείς. Εσείς που δε βάλατε όρια από την αρχή. Και εμένα ο άντρας μου ήθελε να δουλεύω αλλά εγώ του το ξέκοψα από την αρχή. Κάναμε ομηρικούς καυγάδες καθώς μου έλεγε συνέχεια πως με το δικό του μισθό δε μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και πως δε θα μπορούμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί.

Ανοησίες. Αυτός είναι ο άνδρας αυτός πρέπει να βρει μια λύση. Κορίτσια ξυπνήστε. Μην αφήνετε να σας κάνουν ό, τι θέλουν! Πρέπει να χαρείτε τη ζωή σας. Ακούστε τη συμβουλή μου. Στο τέλος θα με ευχαριστείτε!”