Βρεττός: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου έβαλε αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλία» (vid)


Ο Ηλίας Βρεττός περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε ζήσει με έναν πελάτη σε ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά που έχει δουλέψει.


Σε αποκαλύψεις για τα όσα έχει βιώσει στην μέχρι στιγμής καριέρα του στα νυχτερινά μαγαζιά, προέβη ο Ηλίας Βρεττός μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο κίνημα #metto, λέγοντας πως έχει δεχθεί και αυτός ανήθικες προτάσεις, αλλά επέλεξε να μην προχωρήσει σε καταγγελία για να μην δημιουργηθεί θόρυβος γύρω από το όνομά του.

«Έφτασα σε σημείο να σκέφτομαι να φύγω από την δουλειά, αλλά είπα οτι "στον πόλεμο πρέπει να κάτσεις να πολεμήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Για ένα τραγούδι...


Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που έχει βιώσει με έναν πελάτη.

«Θυμάμαι μια φορά ένα σκηνικό που ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλον συνάδελφο. Ήρθε ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα να του πω ένα τραγούδι, το οποίο δεν είχα προλάβει να του το πω.

Νευρίασε, ανέβηκε, με πήρε κεφαλοκλείδωμα, αλλά στους άλλους φαινόταν σαν αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου, να με πιέζει και άρχισε να μου λέει στο αυτί μου ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στην ζωή μου.

Δεν ήξερα αν στην κοιλιά μου είχα ένα όπλο, ένα μαχαίρι ή το χέρι του. Με έβριζε και είχα αλλάξει 100 χρώματα. Με έβριζε επειδή δεν του είπα το τραγούδι».