Γυναίκα κατάλαβε από ένα και μόνο διακοσμητικό πως το ραντεβού της είχε άλλη σχέση


Η ιστορία της έγινε viral στο Tik Tok.


Μια γυναίκα από την Αμερική μοιράστηκε στο Tik Tok τη θεωρία της, για το πώς κατάλαβε ότι ο άντρας με τον οποίο είχε ραντεβού διατηρούσε σχέση με άλλη κοπέλα και έγινε το απόλυτο θέμα συζήτησης.

Πολλοί χρήστες σημείωσαν πως είχε δίκιο, ενώ άλλοι τη θεώρησαν υπερβολική. «Αυτό το δωμάτιο “φωνάζει” γυναίκα από μακριά – λευκά σεντόνια και η διακόσμηση;» έγραψε ένας χρήστης με έναν άλλο να συμπληρώνει: «Πολύ καθαρό και δεν έχω δει κανέναν άντρα με λευκά σκεπάσματα». 

Υπήρξαν, βέβαια, και εκείνοι που της πρότειναν να μην είναι τόσο αυστηρή. «Μπορεί να μένει στο σπίτι της μητέρας του», «Εμένα μου μοιάζει με δωμάτιο ξενοδοχείου» και «Είμαι άντρας και προσέχω πολύ τον χώρο μου. Καλύτερα να συζητάς τις ανησυχίες σου. Κράτα γερά», ήταν μερικά από τα σχόλια της αντίθετης πλευράς.

Ωστόσο, η νεαρή Jess από την Αριζόνα επέμενε στην άποψή της και γι’ αυτό ανέβασε φωτογραφίες από τον χώρο του. Στο caption του video, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 90,000 likes, έγραψε: «Πάνω που νόμιζα ότι είναι χαριτωμένος. Δεν μπορείς να μου πεις πως αυτό το δωμάτιο ανήκει σε άντρα».

Η διακόσμηση που «έφερε» την αποκάλυψη


Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, αποκάλυψε μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον άντρα, ο οποίος της είχε στείλει μια φωτογραφία με την άδεια πλευρά του κρεβατιού γράφοντάς της: «Η θέση σου είναι εκεί».

Ωστόσο, παρατηρώντας καλά την φωτογραφία υποψιάστηκε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, με τον οποίο βγαίνει, πιθανότατα να έχει κοπέλα, αφού παρατήρησε ένα διακοσμητικό που έγραφε πάνω «Love». Η ίδια θεώρησε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ θηλυκό για να το έχει επιλέξει εκείνος, ενώ την εντυπωσίασαν και τα πολύ λευκά και καθαρά σεντόνια και σκεπάσματα.

Υ.Γ. Δεν έχεις δει μάλλον το δικό μου δωμάτιο! Κανονικό σκηνικό για ταινία... Όσο για τα λευκά σκεπάσματα, μόνιμα και σταθερά, χειμώνα καλοκαίρι... Σαν χειρουργείο!