Σύλληψη τράπερ στο Μπουρνάζι: Τον συνέλαβαν για οπλοκατοχή - Ήταν «χιούμορ» μεταξύ φίλων, λέει τώρα ο «Trannos» για την προκλητική ανάρτηση


«Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; » είπε ο τράπερ για την ανάρτηση - Τιμωρήθηκε με 10 μήνες φυλακή με αναστολή μετά τη σύλληψή του στο Μπουρνάζι για οπλοκατοχή


«Χιούμορ» με τους φίλους του, χαρακτηρίζει τώρα ο τράπερ «Trannos» αυτά που είπε σε προκλητική του ανάρτηση, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, λίγη ώρα μετά την επιβολή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για οπλοκατοχή.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα» είπε ο Trannos στο Mega.

Σχολιάζοντας την προκλητική ανάρτηση, είπε: «Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

Η προκλητική ανάρτηση με την οποία χλευάζει Αστυνομία και Δικαιοσύνη

Λίγη ώρα μετά την καταδίκη του σε 10 μήνες με αναστολή και την επιβολή χρηματικού προστίμου για οπλοκατοχή, ο τράπερ Trannos αποφάσισε να «χλευάσει» την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Έτσι, ενώ στην απολογία του στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ισχυρίστηκε πως το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκε σε έναν φίλο του, ο 22χρονος σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, με τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με φίλους του σε αυτοκίνητο έξω από την Ευελπίδων, λέει με περιπαικτική διάθεση πως... «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι!».