Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από 18-7 έως 12-8. Ανάγκη αλλά και δύναμη για ένωση για αρμονικές σχέσεις με τους άλλους αλλά και το πρώτο βήμα ωρίμανσης του εγώ μας


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης. Είναι η ανάγκη αλλά και η δύναμη για ένωση για αρμονικές σχέσεις με τους άλλους αλλά και το πρώτο βήμα ωρίμανσης του εγώ μας.


Είναι πλανήτης κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού. Σε έξαρση είναι στους Ιχθύς, δεν νιώθει καλά στον Σκορπιό και στον Κριό ενώ στην Παρθένο έχει τάσεις αυτοκτονικές.

Γράφει ο Ανδρέας Παπιδάς

Στα θετικά βρίσκουμε την ομορφιά, την ασφάλεια, την κοινωνικότητα, τύχη, χρήματα, αισιοδοξία, άνεση, αισθητική, καλλιτεχνικότητα, γενναιοδωρία συναισθημάτων και υλικών αγαθών, τρυφερότητα, σεξουαλικότητα δημιουργικότητα, γοητεία.

Στα αρνητικά βρίσκουμε μαλθακότητα, τεμπελιά, αγένεια, ανηθικότητα, φιλαρέσκεια, ναρκισσισμός, κολακεία, κατάχρηση απολαύσεων υλικών, ερωτικών, απληστία, επιφανειακότητα, συνεχής ερωτοτροπία, αναποφασιστικότητα, πορνεί@.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Αφροδίτη στον Καρκίνο:

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα ασχολείστε αρκετά με το πώς φαίνεστε στην δουλειά και θα προσπαθείτε να έχετε μια σοβαροφάνεια. Δεν θα τα καταφέρετε αρκετά και κάποιοι από εσάς θα κάνετε το λάθος να μπλέξετε τη δουλειά με τον έρωτα πράγμα που δεν θα σας βγει σε καλό αυτήν την περίοδο.

Εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα εκτονώσετε την πίεση που νιώθετε στο ταίρι σας οπού θα είστε αρκετά επιθετικοί αλλά και πρόθυμοι να ικανοποιήσετε το ταίρι σας για να πάρετε τα εύσημα. Ευχάριστες εκπλήξεις θα δώσετε αλλά και θα δεχθείτε και κάποιοι από εσάς ίσως ενδώσουν και σε μια λίγο σκοτεινή σχέση. Ευνοούνται ταξίδια και νέες φιλίες.

Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε μια νοσταλγία για την πατρική οικογένεια κάποιοι θα πάτε να βρείτε τους γονείς σας και η συνάντηση θα είναι καλή ρομαντική και η ατμόσφαιρα θα είναι συγκινησιακή. Προσοχή σε όσους οργανώνουν ταξίδια η εξορμήσεις να τα οργανώσετε σωστά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις ερωτικές σας επιλογές γιατί αρκετοί από εσάς θα μπλέξετε σε σκοτεινά μονοπάτια. Αν και δεν είστε απαισιόδοξοι αυτήν την περίοδο χρειάζεται προσοχή και με τους φίλους σας μην γίνουν παρεξηγήσεις. Αυτό για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε πολύ καλά θα κάνετε εξορμήσεις αλλά και μακρινά ταξίδια με φίλους και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις είτε θα κάνετε εσείς στους άλλους ευχάριστες εκπλήξεις. Κάποιοι από εσάς θα δουν κάποια φιλία με ερωτικό μάτι και αντί για καλό βράδυ καταλήξουν να ξυπνήσουν μαζί το πρωί.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετή τρυφερότητα και ρομαντισμό που θα εκφράζετε είτε μέσα από φίλους και παρέες είτε μέσα στην πατρική οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα είστε λίγο εσωστρεφείς και θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες των άλλων αρκετά. Η τέχνη, οι επισκέψεις σε μουσεία αλλά και σε αρχαιολογικούς τόπους σας τραβά πολύ και νιώθετε την ανάγκη να επεκτείνετε την διανοητική σας πλευρά.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε πολύ εξυπηρετικοί στην εργασία σας με τους άλλους αφού θα έχετε θετική ανταπόκριση από αυτούς. Μερικοί από εσάς που είστε υπάλληλοι θα έχετε μια αναβάθμιση στην εργασία σας και ευχάριστα νέα στην καθημερινότητα σας.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επίσης θα είστε πολύ δοτικοί και εξυπηρετικοί στην εργασία σας αλλά και στις καθημερινές σας επαφές αν και χρειάζεται αρκετή προσοχή με φίλους και παρέες γιατί κάπου μπορεί να νιώσετε προδομένοι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι γεννημένοι και στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου θα νιώσετε πάρα πολύ όμορφα. Γοητευτικοί, επιθυμητοί και έτοιμοι για ερωτικά παιχνίδια θα αποκτήσετε πολλούς νέους θαυμαστές αλλά και οι παλαιοί θα σας δουν με άλλο μάτι. Λίγο προσοχή οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να έχετε στα οικονομικά σας γιατί ίσως να ξεφύγετε και οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να μην ξεφύγετε στην εργασία σας επιδεικνύοντας αμετροεπή συμπεριφορά οπότε θα σας κακολογήσουν και θα σας συκοφαντήσουν με άσχημες για εσάς συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να είστε λιγότερο γενναιόδωροι και να μην κάνετε επίδειξη γιατί θα σας λείψουν τα χρήματα. Μπορείτε να φανείτε στους φίλους και στις παρέες σας με την προσωπικότητα σας. Μην θεωρήσετε επίσης ότι η γενναιοδωρία σας θα σας κάνει να αρχηγούς στους ομίλους και στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είστε αρκετά καλυτέρα και οικονομικά αλλά και με την σχέση σας και θα περάσετε μια όμορφη περίοδο με χαρά και αγάπη. Ταξίδια και αποδράσεις θα είναι το φάρμακο σας, αλλά μέσα από αυτά θα θελήσετε να μάθετε και τις απόκρυφες σκέψεις του συντρόφου σας. Κάποιοι από εσάς ίσως εμπλακούν και σε παράνομες σχέσεις,

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα θέλετε να δείξετε τρυφερότητα και αγάπη στον σύντροφο σας, θα ξοδευτείτε γι’ αυτό και θα περιμένετε ανάλογα αποτελέσματα, αλλά προσοχή γιατί κάποιοι από εσάς θα απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε αρκετά κοινωνικοί με αρκετές φιλικές συναναστροφές και θα θέλετε να βλέπετε πολύ κόσμο. Κοινωνικότητα και ψυχαγωγία θα σας απασχολήσουν αλλά τα σχέδια σας δύσκολα θα πάνε έτσι όπως τα έχετε σχεδιάσει.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο αντίθετα θα περάσετε καλά. Εξορμήσεις, ταξιδάκια ευχάριστες εκπλήξεις με φίλους, παρέες θα σας γίνουν αλλά και θα κάνετε και γενικά είναι ένα καλό διάστημα να απολαύσετε και να ξεκουραστείτε.

Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε πολλές μετακινήσεις και ταξίδια ευχάριστα και δημιουργικά με πολλές ευχάριστες συναντήσεις. Ευνοείται η παρακολούθηση καλλιτεχνικών θεαμάτων όπως και επισκέψεις σε μουσεία, χώρους κουλτούρας και φιλοσοφίας. Προσοχή στα οικονομικά σας αλλά και στις διανοητικές σας ανησυχίες που δεν έχουν συνήθως πραγματική βάση.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά και να βρεθείτε στο ίδιο τραπέζι με την οικογένεια σας και τους δικούς σας ανθρώπους αλλά τελικά μάλλον δεν θα περάσετε τόσο όμορφα όσο το φανταζόσασταν. Αφήστε που το αποτέλεσμα των εικαστικών σας παρεμβάσεων δεν θα σας ικανοποιήσουν.

Ευνοημένοι εσείς του δευτέρου δεκαήμερου θα έχετε ευχάριστα νέα και μάλλον ξαφνικά από την πατρική σας οικογένεια για οικονομικά κυρίως ζητήματα αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους φίλους και τις παρέες σας. Ευχάριστες και εποικοδομητικές συναντήσεις και συζητήσεις.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε αρκετά τρυφεροί και συναισθηματικοί ιδιαίτερα με τους δικούς σας ανθρώπους όπως και με τους συναδέλφους σας αλλά όσοι έχετε προγραμματίσει κοντινά η μακρινά ταξίδια να είστε πολύ ο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αν και θα νιώθετε αρκετή αυτοπεποίθηση και σιγουριά κάποιοι από εσάς θα υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και θα υποστούν ήττα σε ερωτικές εξομολογήσεις ακόμα και σε απλά φλερτ. Το ίδιο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και στον οικονομικό τομέα οπότε τα ρίσκα αφήστε τα για αργότερα. Δεν μιλώ για κάτι τραγικό και αξεπέραστο αλλά επειδή γνωρίζω την υπερευαισθησία που σας διακρίνει καλό είναι να προσέχετε.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο αντίθετα αρκετοί από εσάς θα εννοηθείτε και στα ρίσκα που θα πάρετε αλλά και στον έρωτα και στο φλερτ όπως επίσης θα θελήσετε να κάνετε αρκετές αποδράσεις και μικρές εκδρομές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες με ενέργεια. Εύνοια υπάρχει και σε αγορά μεταφορικών μέσων αλλά και στο εμπόριο.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βρείτε αρκετή τρυφερότητα, ρομαντισμό και εκτίμηση από φίλους, παρέες και ποιος ξέρει μέσα από αυτήν την μαγευτική ατμόσφαιρα ίσως προκύψει και κάποιος δυνατός έρωτας. Προσοχή θα χρειαστεί να μην μπερδέψετε τα ερωτικά σας και τις φιλίες σας με τα επαγγελματικά σας γιατί εκεί θα υπάρξουν δυσάρεστες για εσάς εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσπάθεια να μείνετε συγκεντρωμένοι στην εργασία σας θα είναι αρκετά επώδυνη για εσάς που γεννηθήκατε το πρώτο δεκαήμερο, αφού θα είστε υπερβολικοί αλλά και υπεραισιόδοξοι με αποτέλεσμα να πάρετε αρνητικά σχόλια. Έχετε αρκετή κοινωνικότητα και σας αρέσει η έκθεση σε καλλιτεχνικά γενικά δρώμενα όμως και εκεί νιώθετε λίγο ότι σας έχουν στο περιθώριο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στην δουλεία σας αλλά και στις καθημερινές επαφές σας και κάποιοι από εσάς μάλλον θα δουν με αρκετά ερωτικό μάτι κάποιον συνάδερφο.

Η ευαισθησία και η ανάγκη για τρυφερότητα και ιδεαλισμό θα σας φέρει κοντύτερα σε ανθρώπους που είναι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές και θα ασχοληθείτε μαζί τους είτε σαν απλοί θεατές είτε με ποιο έντονη ενασχόληση μαζί τους. Σας έλκει αρκετά η ενδοσκόπηση και οι μεταφυσικές ερωτήσεις στον ίδιο σας τον εαυτό και θα δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι βρίσκεστε στην κοσμάρα σας πράγμα που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει σε αρκετούς από εσάς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή γιατί πολλοί φίλοι και γνωστοί είναι πιθανόν να σας κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είναι μήνας χαλάρωσης και διακοπών εσείς εξακολουθείτε να εργάζεστε σκληρά και αδιάκοπα με αποτέλεσμα ακόμα και όταν κάνετε μικρές εξορμήσεις με την οικογένεια σας να ασχολείστε με τις συνεργασίες σας και αυτό θα φέρει σύγκρουση και καυγάδες. Αυτό θα συμβεί σε αρκετούς που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι κάπως καλύτερα αφού θα πάνε κάποια ταξιδάκια και εκδρομές θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και γενικά θα προσπαθήσετε να περάσετε καλά μαζί του κάνοντας του και κάποιες εκπλήξεις αλλά και πάλι το μυαλό σας ώρες-ώρες θα ξεφεύγει. Μην ανησυχείτε θα υπάρξει κατανόηση από την άλλη πλευρά.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε τρυφεροί αρκετά ερωτικοί και αυτό θα εκτιμηθεί άλλα θα έρχονται και διαστήματα που θα θέλετε να απομονωθείτε και να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Καλό είναι να έχετε μια ισορροπία γιατί παραμονεύουν καυγάδες και νεύρα που δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την τάση να ερωτοτροπήσετε και αρκετοί από εσάς αν και είσαστε σε σχέση θα ξενοκοιτάξετε και θα παρασυρθείτε σε παράνομα ερωτικά ταξίδια. Προσοχή όμως γιατί ο ουρανός δεν είναι μαζί σας και θα αποκαλυφθείτε με μεγάλο πάταγο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο κάποιον που έχετε βάλει στο μάτι από τον ευρύτερο εργασιακό σας χώρο νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να εκδηλωθείτε και αυτό θα σας φέρει στην επιτυχία. Ναι μπορεί να ευνοούνται οι κρυφοί έρωτες και τα σκοτεινά σεξουαλικά ταξίδια αλλά προσέχετε με ποιον μπλέκετε γιατί η δική σας εύνοια δεν σημαίνει ότι πιάνει και στον άλλον. Ναι λοιπόν στα κρυφά ερωτικά παιχνίδια βγάλτε τον αισθησιασμό, την ανάγκη για τρυφερότητα και έρωτα αλλά με προσοχή. Επίσης κάποιοι από εσάς θα πάρετε κάποια χρήματα από το δημόσιο η από κάποιους που σας οφείλουν χρήματα.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο Θα έχετε αρκετή εύνοια στον οικονομικό τομέα και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Καιρός λοιπόν να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και να ανανεώσετε την σχέση σας αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί όσο εσείς επενδύετε στην αγάπη και στον ρομαντισμό τόσο το ταίρι σας θα σας θυμίζει καταστάσεις που ένιωσε μόνο του και πληγωμένο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην είστε υπερβολικοί και κάνετε όνειρα για το που θα ταξιδέψετε και πόσο ωραία θα περάσετε στις διακοπές σας ειδικά εσείς που έχετε κανονίσει να πάτε στο εξωτερικό. Χρειάζεται οπωσδήποτε προσεκτικότερος επανέλεγχος ειδικά στο οικονομικό κομμάτι σε σχέση με τις παροχές που σας υπόσχονται.

Αυτά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ενώ αντίθετα εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο να πάρετε το ταίρι σας και να ταξιδέψετε με την ψυχή σας. Θα εκτιμηθεί πολύ από το ταίρι σας μια ευχάριστη έκπληξη.

Το ίδιο ισχύει και για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο με την διαφορά ότι ενώ θα θελήσετε να είστε συνεχώς σε ταξίδια και κοντινές εκδρομές το ταίρι σας θα σας βάζει όρια και αυτό θα σας προσγειώνει απότομα και θα σας στενοχωρεί.