Πασχάλης: Θα δείξει ο χρόνος αν η τραπ μουσική θα αντέξει, για εμένα δεν είναι τραγούδια αυτά


Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην τραπ σκηνή και μίλησε επίσης, για τον θάνατο του Δάκη


Συνέντευξη παραχώρησε ο Πασχάλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην τραπ μουσική και τον καβγά ανάμεσα σε δύο τράπερ στα Mad Video Music Awards.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρηκε αρχικά, στη διοργάνωση των Mad. «Αρχικά, έχω πει ότι είμαι ενάντια στη βία. Είναι πολύ στενάχωρο, πολύ λυπηρό. Εξοργιστικό θα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα τα είδη μουσικής που έρχονται, τα νέα είδη έχουν την πρότασή τους. Εάν το κοινό τα υιοθετεί, αυτά θα πάρουν τη θέση τους στον χώρο και θα δείξει ο χρόνος αν αντέχουν στον χρόνο και αν θα παραμείνουν. Εμένα όλα αυτά μου ακούγονται άμουσα, δεν είναι τραγούδια, είναι κάτι άλλο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απώλεια του Δάκη. Όπως είπε, ο τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή, είχε πολλά ακόμα να δώσει στον χώρο της μουσικής.

«Ο Δάκης είναι μεγάλη απώλεια, μπορούσε να δώσει κι άλλα. Έφυγε νωρίς, θα έλεγα. Ήταν εξαιρετικός πάντα. Μέχρι τα τελευταία του, τραγουδούσε, είχε τη φωνή του. Δεν είχε χάσει ούτε τη σταθερότητα του, ούτε την ομορφιά της φωνής του. Εγώ προσωπικά στεναχώρηθηκα πάρα πολύ που έφυγε», ανέφερε ο τραγουδιστής.