Έμιλυ Κολιανδρή: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το όνομά της - «Δεν δέχτηκε ο παπάς να με βαπτίσει»


Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για τα χρόνια που έζησε στην Κύπρο, ως παιδί


Για τα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο αλλά και την άγνωστη περιπέτεια που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό OK!, όπου σχετικά με το όνομά της είπε: «Εντάξει, το Έμιλυ δεν είναι και Ηλέκτρα! Βασικά ήθελαν να με βγάλουν Εμμανουέλα, αλλά το ’79 που με βάφτισαν έκανε τεράστια επιτυχία μια σειρά από ερωτικές ταινίες, η Εμμανουέλα, και ο παπάς της εκκλησίας δεν δέχτηκε να με βγάλει με αυτό το όνομα. Έτσι, προτίμησαν το Έμιλυ, αλλά στην Κύπρο με φωνάζουν “Μανωλίτα”».Στην πορεία της συνέντευξής της η ηθοποιός περιέργραψε τα χρόνια που έζησε στην Κύπρο, λέγοντας: «Η μαμά μου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και γνώρισε τον πατέρα μου όταν σπούδαζαν και οι δύο Αγγλική Φιλολογία. 


Ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν μετά τις σπουδές τους να πάνε να ζήσουν στην Κύπρο. Έχω μια αδελφή, 4 χρόνια μεγαλύτερή μου, επίσης καθηγήτρια Αγγλικών. 

Μόνο εγώ ξέφυγα! 

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν τόσο ανέμελα και ξέγνοιαστα που το φέρω λίγο βαρέως σε σχέση με το πώς μεγαλώνουν τα δικά μου παιδιά. Ζούσα δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε ένα ποδήλατο από μικρή ηλικία, χωρίς να έχουμε την αίσθηση του κινδύνου. Φεύγαμε το απόγευμα και επιστρέφαμε όταν νύχτωνε. Αυτό ήταν το σημάδι ότι πρέπει να γυρίσουμε. Νιώθω πως αυτό έχει παρέλθει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ζήσουν τα σημερινά παιδιά».