Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο και κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες


Λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι του ο γνωστός σεφ πέρασε στην κυριολεξία μέσα από την μεγάλη φωτιά της Πεντέλης καταγράφοντας με το κινητό του την φυσική και υλική καταστροφή.


Κατά την επιστροφή του από την Αντίπαρο στην Αθήνα και καθ'οδόν για το σπίτι του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήρθε αντιμέτωπος με το πύρινο μέτωπο στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης.

Δίπλα στην καταστροφή


Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αντίπαρο, μαζί με την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου, καθώς εδώ και δύο χρόνια διατηρεί εστιατόριο στο νησί. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα για τις υπόλοιπες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Χθες το απόγευμα κατά την επιστροφή στο σπίτι του, βρέθηκε στην κυριολεξία στο κέντρο της φωτιάς, δίνοντας μας αρχικά την αίσθηση ότι σχεδόν δεν είχε τρόπο διαφυγής με το αυτοκίνητό του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν κινδύνεψε, αλλά θέλησε να δώσει και με τα συγκλονιστικά video που ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram, την πραγματική εικόνα ως αυτόπτης μάρτυρας. Χωρίς να σχολιάζει, απλά αφήνοντας τα πλάνα να δείξουν την σοβαρότητα της κατάστασης.


O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και το μέτωπο της φωτιάς στην Πεντέλη

Κάποια στιγμή μάλιστα βρέθηκε μπροστά και σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο κοντά στο Ντράφι, με το πλάνο του να δείχνει πως και ένα σπίτι στην πίσω πλευρά έχει παραδοθεί στις φλόγες. Δυστυχώς οι υλικές καταστροφές μαζί με τις φυσικές, παρόλο που δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί, ήταν αρκετά μεγάλες,

 το χθεσινό βράδυ.


Οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλεψαν την κατάσβεση στα τρία βασικά μέτωπα της φωτιάς, ενώ όταν σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα, οι πυροσβέστες και οι εθελοντές έδωσαν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες. Αρκετοί κάτοικοι αναγκάστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας να εκκενώσουν τις κατοικίες τους, ενώ κάποιοι δυστυχώς είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.