Συναυλία στο OAKA: H σκηνή 500 τμ. των Scorpions και το κάστρο του Alice Cooper!


Scorpions και Alice Cooper ετοιμάζονται να παρουσιάσουν επικό σόου στο ΟΑΚΑ.


Την Τετάρτη 6 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ. 

Οι Scorpions και ο Alice Cooper, τα δύο «ιερά τέρατα» της ροκ σκηνής με νέα και παλαιότερα τραγούδια τους υπόσχονται μια εντυπωσιακή βραδιά, παρουσιάζοντας και οι δύο τα ολοκαίνουργια συναρπαστικά τους show.

Μια τεραστίων διαστάσεων σκηνή θα στηθεί στο ΟΑΚΑ όπου οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Οι Scorpions όσο και ο Alice Cooper φέρνουν τη δική τους μουσική ιστορία - αλλά και τα συστατικά της συναρπαστικής επιτυχημένης πορείας που τους έχει κάνει αγαπητούς στο κοινό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι 14 τριαξονικά φορτηγά, θα μεταφέρουν από την Γερμανία, την πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων σκηνή που θα στηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δεκάδες μέτρα led wall, εκατοντάδες φώτα και ένα... κάστρο για τον Alice Cooper είναι μόνο ένα μέρος του τεράστιου σκηνικού που θα εντυπωσιάσει το κοινό. 

Ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό θέαμα θα στηθεί, για μια και μοναδική βραδιά, χάρη στην προσπάθεια δεκάδων ανθρώπων και την αρωγή της Διοίκησης αλλά και του προσωπικού του Ολυμπιακού σταδίου της Αθήνας.

Οι Scorpions κάνουν στάση στην Αθήνα ύστερα από 63 διαφορετικές πρωτεύουσες σε κάθε γωνιά της γης, 6 μήνες περιοδείας που ξεκίνησε την Άνοιξη για να ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο, 50 και πλέον χρόνια απόλυτης επιτυχίας. Γιατί όπως σημειώνουν: «Η ζωή μας είναι άδεια χωρίς συναυλίες. Θα συνεχίσουμε όσο αντέχουμε». Επίκαιροι καταφέρνουν τα τραγούδια τους να περνούν από γενιά σε γενιά.

Γιατί όπως λέει ο τραγουδιστής τους Klaus Meine, «Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως "τροφή για την ψυχή". Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ στη ζωή μας…».

Ο Alice Cooper, ο θρύλος της ροκ μουσικής, έχει ήδη γιορτάσει την επέτειο των 50 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με μοναδικά εντυπωσιακά shows. Ο Alice Cooper από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στην πορεία, άφησε εποχή με τις «ακραίες» εμφανίσεις του, καλυμμένος με αίμα, περιτριγυρισμένος με φίδια, γκιλοτίνες, ηλεκτρικές καρέκλες, αλυσίδες και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως «The Godfather of Shock Rock» (Ο νονός του shock rock). Το νέο του σκηνικό ένα Κάστρο!

Η συνάντησή τους στο ΟΑΚΑ θα είναι συναρπαστική! Δύο μύθοι της ροκ στην ίδια σκηνή.

Πληροφορίες

Scorpions - Special Guest Alice Cooper
Τετάρτη 6 Ιουλίου
Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.)
Ώρα έναρξης 19.30 - Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30

Εισιτήρια: 211-7701700, www.viva.gr & Public