"Γκρίζοι Λύκοι": Να χαρακτηριστούν από την Βουλή ως εγκληματική οργάνωση και να απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα σε όποιον συνεργάζεται μαζί τους - Το podcast της 13ης-7-2022 με τον Θοδωρή ΤσέλαΗ Ελληνική Κυβέρνηση και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που έχει χαρακτηρίσει την ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση και το ίδιο έχει κάνει και με τους Κούρδους μαχητές που μάχονται απέναντι σε μια γενοκτόνο Τουρκία να πάρει δραστικά μέτρα για την τρομοκρατική και φασιστική οργάνωση "Γκρίζοι Λύκοι",


Είναι τουλάχιστον αντιφατικό ο κ. Μητσοτάκης να ζητά από τον Ερντογάν, να αποδοκιμάσει την ενέργεια του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όταν δεν έχει αναλάβει νομοθετική και οποιαδήποτε άλλη πολιτική πρωτοβουλία καταδίκης αυτής της οργάνωσης τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, με νόμο που θα κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, να χαρακτηρίσει τους Γκρίζους Λύκους και τις συνδεόμενες με αυτούς ομάδες ως εγκληματική οργάνωση, να απαγορεύσει στα μέλη τους την είσοδο στην Ελλάδα και να διακόψει κάθε είδους συζήτηση σε διπλωματικό επίπεδο με κόμματα, οργανώσεις και άλλους φορείς που συνεργάζονται με αυτούς τους συμμορίτες που αλωνίζουν στην Θράκη.

Ακούστε το podcast: