Εψαχνε σκύλο για υιοθεσία και βρήκε αυτόν που είχε χάσει 2 χρόνια πριν

Απίστευτη η αντίδραση τους όταν βρέθηκαν από κοντά

Μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια βρήκε το χαμένο της σκυλάκι μετά από δυο χρόνια με τον πιο απίθανο τρόπο.

Όλοι όσοι έχουν σκύλο ή κάποιο άλλο κατοικίδιο γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να το αποχωριστείς. Η Aisha Nieves από την Πενσιλβάνια βίωσε αυτή την απώλεια καθώς είχε χάσει τον σκύλο της πριν από δυο χρόνια. Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2019, το ζωάκι είχε φύγει από το σπίτι της και δεν επέστρεψε.

Δυο χρόνια μετά η Aisha, μητέρα δυο παιδιών σήμερα, αποφάσισε να κάνει δώρο στα παιδιά της ένα σκυλάκι. Άρχισε λοιπόν την αναζήτηση στο πιο γνωστό καταφύγιο σκύλων. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπαν τα μάτια της.

Βρήκε τον Kuvo δυο χρόνια μετά


Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας βρήκε έναν σκύλο που έμοιαζε υπερβολικά με αυτόν που είχε χάσει. Μια ουλή που είχε το ζώο την έκανε να βεβαιωθεί ότι δεν μιλάμε για απλή ομοιότητα, αλλά για τον ίδιο σκύλο.

«Καθημερινά τον σκεφτόμουν και ήμουν στενοχωρημένη για μεγάλο διάστημα. Έκλαιγα, πίστευα πως του έχει συμβεί το χειρότερο, θεωρούσα πως κάποιος του είχε κάνει κακό. Ήμουν συντετριμμένη. Ήταν τόσο δύσκολο να το δεχτώ», δήλωσε στην εφημερίδα «The Morning Call».

Ο Kuvo, όπως είναι το όνομα του, είχε εντοπιστεί μερικές εβδομάδες αργότερα μετά τη φυγή του. Τότε τον βρήκε μια οικογένεια και τον υιοθέτησε. Ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη νέα του οικογένεια με αποτέλεσμα να καταλήξει στο καταφύγιο.

Η Nieves χρειάστηκε να προσκομίσει τα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν ότι το σκυλί ήταν δικό της. Η μεγαλύτερη φοβία της ήταν μήπως ο Kuvo δεν την αναγνωρίσει μετά το πέρασμα των ετών. Ωστόσο όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, όχι απλά την κατάλαβε αλλά «τρελάθηκε» από τη χαρά του. «Απλά πήδηξε πάνω μου και άρχισε να με γλείφει. Του είπα πως πάμε σπίτι και φύγαμε κρατώντας τον αγκαλιά», είπε η γυναίκα.


e-daily.gr