ΑΕΚ: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου το πρώτο ματς στην «OPAP Arena»


Στην Ένωση μετρούν εδώ και καιρό αντίστροφα για την επιστροφή στη φυσική έδρα 


Γνωστό έγινε το πότε η ΑΕΚ θα επιστρέψει μετά από 19 και πλέον χρόνια στο ποδοσφαιρικό της «σπίτι», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Super League ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, οπότε και το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω του Μουντιάλ, με την ΑΕΚ να μαθαίνει ότι θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στην «OPAP Arena» τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 20:00.

Στην Ένωση μετρούν εδώ και καιρό αντίστροφα για την επιστροφή στη φυσική έδρα της ομάδας, στην «OPAP Arena», η οποία θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες της στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2022-23.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από τη Super League, θα υπάρχει μία εμβόλιμη αγωνιστική, η 12η, που θα διεξαχθεί από την Τρίτη 8 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 10/11.

ΑΕΚ: Έχει ήδη παραδοθεί προς χρήση η υπογειοποίηση


Υπενθυμίζεται ότι, τη Δευτέρα (19/9) έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη λειτουργία της «OPAP Arena», καθώς πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στη Δημοτική Ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας η τελετή των εγκαινίων του έργου της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών .

Των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός, ο οποίος τελέστηκε από τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ.