Βόλος: Μητέρα θέλει να κλείσει την κόρη της στο ψυχιατρείο γιατί τραγουδάει δυνατά


H κόρη θέλει να λάβει μέρος στο «Fame Story»


Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Βόλου μπαίνει η υπόθεση της διαμάχη που έχουν μια 70χρονη γυναίκα με την 48χρονη κόρη της. 

Ο λόγος είναι πως η κόρη, που αγαπά την μουσική, φέρεται να τραγουδάει δυνατά και ενοχλεί την ηλικιωμένη μητέρα της όσο και τη γειτονιά και η 70χρονη, θέλει να την κλείσει σε ψυχιατρείο. 

Η 48χρονη γυναίκα, που έχει αδυναμία στο τραγούδι, θέλει να λάβει μέρος στο «Fame Story», και τραγουδά διαρκώς δυνατά ενώ ακούει μουσική στη διαπασών. 

Η ηλικιωμένη κατέθεσε αίτημα ακούσιας νοσηλείας της κόρης της το Σάββατο με τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. 

Οι ψυχίατροι διέκριναν μια «παρέκκλιση», διαπίστωσαν ότι δεν παίρνει τα φάρμακά της και αποφάνθηκαν ότι η γυναίκα δεν πρέπει να νοσηλευτεί. Η 48χρονη επέστρεψε στο σπίτι της, όπου έχει ανοιχτή στη διαπασών τη μουσική, την ώρα που έκανε καθαριότητα και τραγουδούσε «Είμαι θεά αποθεώστε με»…

Σύμφωνα με το magnesianews, μετά από κλήση της 70χρονης, αστυνομικοί μετέφεραν ξανά τη γυναίκα στο Τμήμα, όπου διαπίστωσαν ότι είχε γίνει ακούσια νοσηλεία την προηγούμενη μέρα. Μετά από λίγη ώρα στην Αστυνομία πήγε και η ηλικιωμένη που ζητούσε από τους αστυνομικούς να κλείσουν την κόρη της σε ψυχιατρείο και του είπε ότι δεν τη θέλει στο σπίτι. Επειδή υπήρχε κίνδυνος, αν η 48χρονη επέστρεφε στο σπίτι να δημιουργηθεί επεισόδιο, και η μητέρα της δήλωσε ότι δεν την αντέχει, η 70χρονη κατέθεσε μήνυση κατά της κόρης της, η οποία διανυκτέρευσε στην Αστυνομία.