Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει τεράστιο πeος


Μπορεί το μεγάλο πeος να αποτελεί όνειρο για κάθε άντρα, ωστόσο όταν αυτό ξεφεύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά…

 

Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει ένας άντρας, ο οποίος διαθέτει πέος… 24 εκατοστών που είναι παχύτερο από τον καρπό του.

Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή του, με το πιο πρόσφατο να είναι… η απόρριψη από δουλειά, εξαιτίας των προσόντων του.

Ο Joe (δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετο του) μίλησε στην εκπομπή «My Massive C–k» του Channel 4, η οποία ασχολείται με άνδρες που έχουν μεγάλα προσόντα, σύμφωνα με τη nypost.com.
Τον απέρριψαν από δουλειά λόγω… του πέους του

Ο νεαρός άνδρας λοιπόν, υποστήριξε ότι το μέγεθος του πέους του μπορεί να φαίνεται ελκυστικό σε κάποιους, όμως τον εμποδίζει να ζήσει μια κανονική ζωή, ακόμη και να εκτροχιάσει την καριέρα του.


Όπως είπε, πρόσφατα πήγε σε μια εταιρεία για συνέντευξη κι ενώ έκανε θετική εντύπωση στους υποψήφιους εργοδότες του, εκείνοι δεν πήραν τα μάτια τους από το παντελόνι του. «Η απάντηση που έλαβα ήταν: “Δεν θα πάρεις τη δουλειά, νομίζαμε ότι είσαι καλός υποψήφιος, αλλά πιστεύαμε ότι υπάρχει μια ανάρμοστη συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «πίστευαν ότι είχα στύση σε όλη αυτή τη συνέντευξη και είπαν: “δεν ήταν σωστό το ντύσιμό σου. Μπορούμε να το δούμε…”».

Επίσης, ο Joe ανέφερε ότι ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι πως πρέπει να φοράει ειδικά εσώρουχα για να κυκλοφορήσει, τα οποία όπως φάνηκαν δεν βελτιώνουν την κατάσταση.

«Το πeος μου είναι πιο χοντρό από τον καρπό μου», είπε και πρόσθεσε ότι φοράει ειδικά εσώρουχα με μια «θήκη» για να «χωράει τα πάντα μέσα» και να αποτρέπει το πέος του να «πέσει έξω».