Απέλυσαν δασκάλα γιατί δημοσίευε σέξι φωτογραφίες με μπικίνι στο Instagram - Στην Κολομβία...


Για αυτή τη σούπερ σέξι δασκάλα ισχύει το «μάθε παιδί μου γράμματα» και σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να επιστρέψουν πίσω στα θρανία για χάρη της.


Δυστυχώς, κάποιοι δεν εκτίμησαν τα προσόντα της και το σχολείο για αυτήν τελείωσε επίσημα.

Η Yeimmy Ilias Isaza, εκπαιδευτικός από την Κολομβία με πάνω από 393.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να απολύθηκε από τη θέση της ως εκπαιδευτικός, αφού οι διευθυντές του πρώην σχολείου της έπεσαν πάνω σε σέξι φωτογραφίες της στο Instagram.

«Δεν είναι μόνο να πιστεύεις σε σένα, είναι να δουλεύεις πάνω σου», έγραψε η Isaza κάτω από μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει φορώντας ένα χρυσό αποκαλυπτικό μπικίνι.

Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά καυτά στιγμιότυπα της δασκάλας.

Σε ξεχωριστά καρέ, η Isaza ποζάρει με στενά φορέματα, μικροσκοπικά μπικίνι και μικροσκοπικά εσώρουχα.«Νομίζω ότι ο φθόνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά της εποχής μας», έγραψε ένας follower της.

Από τότε που απολύθηκε, η Isaza λέγεται ότι έχει ήδη βρει νέα θέση.

Δεν είναι η πρώτη δασκάλα που δέχεται πυρά επειδή ποζάρει στα social media με σέξι ρούχα.

Στα τέλη Αυγούστου, δασκάλα καλλιτεχνικών σε δημοτικό σχολείο του Νιου Τζέρσεϊ, δέχτηκε τα πυρά των γονέων του σχολείου της επειδή ντυνόταν με εφαρμοστά ρούχα.

Η Patrice Brown ήταν η πρώτη δασκάλα που απολύθηκε εξαιτίας των ρούχων που επέλεγε να φοράει. Είχαν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που την έδειχναν να διδάσκει με κολλητά πουκάμισα, φορέματα και φούστες.

Η 33χρονη δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «The Post» ότι συνεχίζει να φοράει ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες της, παρόλο που απολύθηκε.