Τζούλια Νόβα: «Παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε;»


Η Τζούλια Νόβα με μία ανάρτησή της στο Instagram απευθύνθηκε στις μαμάδες, οι οποίες παραπονιούνται για τα παιδιά τους.


Το μοντέλο έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, οι οποίες κάνουν τις δικές τους θυσίες, για να είναι δίπλα στα παιδιά τους, όσο μεγαλώνουν, και δήλωσε πως συμπάσχει με τις μητέρες που μένουν σπίτι και εγκαταλείπουν τις βόλτες.

«Θέλω να μιλήσω σε όλες εσάς οι οποίες μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας. Δηλαδή πραγματικά, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε;», ενώ συμπλήρωσε χαμογελώντας «Κι εγώ θέλω να βγω βόλτες με τις φίλες μου αλλά δεν μπορώ. Εντάξει δεν πειράζει, λίγος καιρός δεν έμεινε μέχρι να μεγαλώσει; όχι; Ζωή να έχουμε και κάποια στιγμή οι βόλτες θα έρθουν. Πόσο πολύ σας καταλαβαίνω».


Το μεσαίο δάχτυλο και τα αρνητικά σχόλια

Η Τζούλια Νόβα είχε ξεσπάσει πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε όλους, όσοι τη σχολιάζουν αρνητικά και την υποτιμούν εξαιτίας της καταγωγής της. Υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο, η ίδια απάντησε στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται για τον τόπο καταγωγής της.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν Λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι . Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση -άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα! Με πολυ αγάπη πάντα! Φιλιά» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Τζούλια Νόβα.


«Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού σας φαίνεται τόσο προσβλητικό … τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Απο ότι φαίνεται απλός το βλέπουμε απο διαφορετική οπτική γωνία» τόνισε συμπληρώνοντας τη λεζάντα και απαντώντας σε μερικούς από τους χρήστες του διαδικτύου, που κατέκριναν την ανάρτησή της.

Η δημόσια συγγνώμη

Η ανάρτηση του μοντέλου εισέπραξε πλήθος αρνητικών σχολίων και η ίδια διέγραψε το δημοσίευμα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ με ένα Instagram story απολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Εν βρασμώ ανέβασα μια φωτογραφία εκφράζοντας παράπονο για τον ρατσισμό που νιώθουμε από κάποια άτομα, που λόγω του ότι δεν είμαστε Έλληνες ή δεν είμαστε πλούσιοι, μας θεωρούν πιο κάτω και συνειδητοποίησα πόση κακία υπάρχει στον κόσμο.

Πραγματικά λυπάμαι που στην εποχή που ζούμε το 2022, οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πως στον ίδιο πλανήτη ζούμε και είμαστε όλοι ίσοι και στο τέλος όλοι στο ίδιο μέρος θα καταλήξουμε. Μπορεί να ήταν λάθος η χειρονομία (την έκανα όμως χαριτωμένα γιατί ποτέ δεν κρατάω κακία σε κανέναν, για αυτό και κακό να μου κάνεις αν μου ζητήσεις μετά βοήθεια, εγώ πάντα εκεί θα είμαι να βοηθήσω και όσοι με έχουν γνωρίσει το ξέρουν αυτό) δεν έβγαλα όμως κακία όπως έβγαλαν μερικοί, γιατί δεν έχω κακίες μέσα μου.

Δε σχολιάζω άσχημα τους ανθρώπους, όπου μπορώ και όπως μπορώ βοηθάω, δε με νοιάζει αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, αν είσαι όμορφος ή άσχημος, θα σε κάνω παρέα και θα βλέπω πάντα μόνο τα όμορφα στοιχεία που έχεις, αγαπώ εύκολα και δεν αγνοώ όποιον μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά μου και ας μην τον γνωρίζω. Αν αυτά τα χαρακτηριστικά με κάνουν κακό άνθρωπο, τότε το δέχομαι. Προφανώς με έχουν μεγαλώσει τελείως λάθος. Συγγνώμη για την αναστάτωση» έγραψε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε την ανάρτηση