Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη – Αρπαχτήκαμε στις μπουνιές


Η συμβουλή στους φίλους και στις φίλες που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο


Μια απολαυστική συνάντηση είχε ο Ρένος Χαραλαμπίδης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Πέμπτης (03/11) ο οποίος μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει «ξεφτιλιστεί» από σκηνοθέτη.

Σε ερώτηση της Τζένης Μελιτά για το εάν αισθάνεται πως έχει κάποιο προνόμιο επειδή είναι ένας λευκός και επιτυχημένος στη δουλειά του άντρας, ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι, είμαι ύποπτος. Δεν είναι προνόμιο και μου ‘χει κάνει εντύπωση. Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας που δικάζονται αυτή τη στιγμή, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει παρενοχλητής», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι σκηνοθέτης και έχει μία δύναμη στον χώρο είναι δυνάμει και κάποιος που θα παρενοχλήσει».

Στην συνέχεια ο Ρένος Χαραλαμπίδης εξομολογήθηκε ένα άγριο συμβάν που είχε συμβεί με γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια. «Κι εγώ θύμα ήμουν από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δε θα πω το όνομά του δημόσια, γιατί αρπαχτήκαμε στις δουλειές. Εγώ το έκανα να αρπαχτούμε στις μπουνιές, άλλοι άνθρωποι το υπέμειναν. Άντρας προς άντρα. Δεν είναι λοιπόν η κακοποιητική συμπεριφορά μόνο από άντρα προς γυναίκα. Απλώς εκεί είναι πιο πολυδιάστατο» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός έκλεισε την κουβέντα με μία παρατήρηση: «Δεν μου έχουν πει κάτι αλλά είναι μία ατμόσφαιρα που πλανάται μίας εν δυνάμει απειλής. Έχω λοιπόν να πω σε όλους τους φίλους και τις φίλες που είναι στον χώρο μας ότι δεν πρέπει να βλέπουν σε όλους τους εργοδότες του επαγγέλματός μας κάποιον δυνάμει παρενοχλητή. Μιλάω για τον εαυτό μου, δεν εκπροσωπώ κάποια συνομοταξία».