Ε.Τσιριγκάκη για Γ.Μπιθικώτση: «Όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει»


Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Αισθάνομαι πικρία, απογοητευμένος και πληγωμένος»


Η Ελένη Τσιριγκάκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε «έξω από τα δόντια» για τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Μπιθικώτση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει» και πως «πριν ένα μήνα μού έβαλε δικηγόρο για να μου ζητήσει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι».

«Μπήκα σε αυτή τη σχέση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μου. Όταν γνώρισα την απέναντι πλευρά ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Οπότε εγώ αναγκάστηκα να δώσω τα σπίτια μου στη Μύκονο, να φύγω από τον αγαπημένο μου τόπο για να στηρίξω αυτή τη σχέση. Τον αγάπησα και έκανα συνειδητά οικογένεια μαζί του.

Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει.

Μου ανακοίνωσε το χωρισμό λέγοντας πως είναι ευθυνόφοβος και ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη της οικογένειας. Οικονομικά τα έδωσα όλα για να τον σηκώσω ξανά όρθιο», είπε αρχικά η Ελένη Τσιριγκάκη.

Η Ελένη Τσιριγκάκη είπε στη συνέχεια: «Δίνω αγώνα με δύο κοριτσάκια μόνη μου. Μέχρι τώρα είχα αξιοπρέπεια και τώρα παρακαλάω. Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά, αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία. Πριν ένα μήνα μού έβαλε δικηγόρο για να μου ζητήσει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι.

Που εγώ είχα βάλει πλάτη και για τον αέρα που αναπνέαμε. Πλήρωσα αυτή την επιλογή με το αίμα της καρδιάς μου. Όταν έμεινα έγκυος, ο Γρηγόρης ήθελε να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω».

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Αισθάνομαι πικρία, απογοητευμένος και πληγωμένος»


Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Τσιριγκάκη, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε στην εκπομπή κι έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε η πρώην σύζυγός του.

«Θέλω να σας κάνω γνωστό, αν δεν σας είναι ήδη, ότι με την Ελένη έχουμε ήδη εδώ και δύο μήνες ένα συναινετικό διαζύγιο, στο οποίο έχουμε συμφωνήσει τόσο τη διατροφή της κόρης μας όσο και οτιδήποτε άλλο αφορά το παιδί, αλλά και εμάς.

Όσον αφορά όλα αυτά που άκουσα από τη συνέντευξη, τα οποία αφορούσαν είτε το γάμο μας, είτε τη σχέση μας με την Ελένη, αισθάνομαι πικρία. Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται, ωστόσο, άλλο τόσο αισθάνομαι κι εγώ. Ζήσαμε 3,5 χρόνια μαζί και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είπε στη συνέχεια: «Η Ελένη μού στάθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν βράχος δίπλα μου. Αλλά της στάθηκα κι εγώ. Τον τελευταίο χρόνο υπήρξε απόσταση και μέναμε χωριστά, εγώ ευθύνομαι γι’ αυτό. Τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να τα εξηγήσω. Δεν νιώθω περήφανος για τον τρόπο που τελείωσε αυτή η σχέση.

Η Ελένη είναι ένας καλόψυχος άνθρωπος και εξαιρετική μητέρα. Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός για εμένα και την Ελένη και να καταφέρουμε από κοινού να μεγαλώσουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί. Όλα όσα σας λέω είναι από καρδιάς και δεν διστάζω ούτε να τσαλακωθώ ούτε να παραδεχθώ τα λάθη μου».