Αν έχεις τύχη: Γυναίκα στη Βόρεια Καρολίνα κέρδισε δύο φορές το λαχείο σε δύο μήνες


«Έλεγα "αποκλείεται να ξανασυμβεί αυτό" 

 
Μια γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα κέρδισε δύο φορές το λαχείο – με διαφορά μόλις λίγων μηνών.

Η πρώτη φορά που η τυχερή Kenya Sloan κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια ήταν τον Αύγουστο. Τον Οκτώβριο, αγόρασε ένα λαχείο ξυστό και κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια.

«Μια τυχερή γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα λέει ότι αισθάνεται “ευλογημένη” αφού κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια από ένα ξυστό λαχείο λίγο μετά το 1 εκατομμύριο δολάρια που κέρδισε μήνες πριν», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κρατική λοταρία.

Η Kenya Sloan, 41 ετών, αγόρασε το λαχείο Diamond Dazzler αξίας 2.000.000 δολαρίων από ένα κατάστημα ψιλικών στο Shelby της Βόρειας Καρολίνας τον Οκτώβριο.

«Έλεγα αποκλείεται να ξανασυμβεί αυτό. Αλλά συνέβη», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Sloan για να συνεχίσει: «Απλά στεκόμουν σοκαρισμένη. Αισθάνομαι ευλογημένη. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Έφτασε στα κεντρικά γραφεία της λοταρίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, και αποφάσισε να επιλέξει την εφάπαξ επιλογή των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, περίπου 855.006 δολάρια μετά τον υπολογισμό των φόρων.

Η Sloan κέρδισε ένα παιχνίδι τζάκποτ 1 εκατομμυρίου δολαρίων τον Αύγουστο και προηγουμένως είχε πει στους υπαλλήλους της λοταρίας ότι ήθελε να χτίσει το σπίτι των ονείρων της. 

Τώρα, με το νέα της χρήματα, σχεδιάζει να τα χρησιμοποιήσει για να ανοίξει ένα εστιατόριο soul food.

Πρόσφατα, τον Δεκέμβριο, μια άλλη γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα απέκτησε μωρό και κέρδισε το λαχείο την ίδια μέρα.