«Αφήνω τον άντρα μου να πηγαίνει να κοιμάται με άλλες γυναίκες ενώ εγώ καθαρίζω το σπίτι»Μέσα στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει λένε. 


Ωστόσο κάποια πράγματα δεν γίνεται παρά να… γεννήσουν πολλά ερωτήματα. Ειδικά όταν οι εμπλεκόμενοι τα αποκαλύπτουν μόνοι τους.

Συγκεκριμένα, μία 37χρονη σύζυγος δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ την ίδια ώρα ο άντρας της… κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Ο λόγος για τον Monica Huldt, η οποία έχει λογαριασμό και στο OnlyFans και ισχυρίζεται ότι «αφιερώνει» τη ζωή της στο να κάνει τον σύζυγό της, John (39 ετών), «ευτυχισμένο», παρόλο που αυτό σήμαινε ότι θα χάσει μερικούς φίλους στην πορεία.=

«Στην πραγματικότητα είχα παιδικούς φίλους που μου έλεγαν ότι έχασα την αξιοπρέπειά μου ως γυναίκα» είπε η Μόνικα.

Μια τυπική μέρα για το μοντέλο του Instagram περιλαμβάνει μαγείρεμα για τον John, να καθαρίζει το σπίτι και να γυμνάζεται — αλλά όχι να διαλέγει τα δικά της ρούχα, καθώς εκείνος επιλέγει όλα της τα ρούχα.

«Στον Τζον αρέσει να ντύνομαι όμορφα στο σπίτι και δεν του αρέσει να έχω μακιγιάζ. Σε κάποιες γυναίκες μπορεί να μην αρέσει να τους λένε τι να κάνουν ή τι να φορέσουν, αλλά μου αρέσει όταν μου δίνει οδηγίες» λέει η 37χρονη.
«Αφήνω τον άντρα μου να κοιμάται με άλλες γυναίκες ενώ καθαρίζω το σπίτι μας»

Η Μόνικα λέει ότι μπορεί και να κάνει τις δουλειές της και να εκπληρώσει τις ανάγκες του συζύγου της στην κρεβατοκάμαρα, ενώ εκείνος μπορεί να προσκαλέσει άλλες γυναίκες για να κάνουν σeξ μαζί του.

«Το να κοιμάμαι με άλλες γυναίκες, πρώτα απ’ όλα, είναι ένα πολύ μικρό μέρος της σχέσης μας» είπε ο Τζον και πρόσθεσε: «Η Monica ήταν cool με αυτό, και εγώ ήμουν cool».

Ενώ κάποιοι μπορεί να σοκαριστούν με την αντιληπτή παλιομοδίτικη προσέγγιση της Μόνικα στον γάμο, πιστεύει ότι πολλές σχέσεις θα ήταν πιο ευτυχισμένες αν περισσότερες γυναίκες υιοθετούσαν αυτόν τον τρόπο σκέψης.