Ο Elon Musk έκανε μια ανάρτηση και αποκαλύφθηκε ότι βλέπει ποpνο...«Έριξε» πάλι το Twitter, ο ιδιοκτήτης του


«Έριξε» πάλι το Twitter, ο ιδιοκτήτης του, τα ξημερώματα της Κυριακή, με ένα screenshot από το κινητό του.

Ο μεγαλομέτοχος της Tesla και του Twitter, Elon Musk, σχολίασε τις απαιτήσεις μνήμης που χρειάζεται η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, με ένα αντίγραφο του κινητού του, το οποίο δείχνει ότι ακόμα πιο απαιτητική εφαρμογή είναι αυτή του Pornhυb, την οποία προφανώς έχει εγκαταστήσει και χρησιμοποιεί. Εξού και η αναφορά χρήσης της μνήμης στο κινητό του.

Ένας αυτοσαρκασμός, που πραγματικά τα… σπάει, δείχνοντας και το χιούμορ του Elon Musk!

Φυσικά οι σκέψεις πολλών πήγαν στο αν αυτή η απλή αυτοσαρκαστική ανάρτηση του Musk, κρύβει κάτι άλλο από πίσω, όπως πιθανή εξαγορά του Νο1 site για ποpνο στον κόσμο…

Tο Pornhυb είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς χώρους ποpνογραφίας, με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και αρκετά υψηλά έσοδα, κυρίως από διαφημίσεις και επιπλέον υπηρεσίες προς τα μέλη του.

Πρόσφατα πέρασε από διάφορα… κύματα, με αποκορύφωμα στα τέλη Ιουνίου του 2022, να παραιτείται ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας όπως και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη εν μέσω δημοσιογραφικής έρευνας σχετικά με τη χρήση σeξουαλικών βίντεο, χωρίς τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων τους, συμπεριλαμβανομένων και ανηλίκων. 

Πριν από λίγες εβδομάδες η εταιρεία επενδύσεων Ethical Capital Partners (ECP), ανακοίνωσε συμφωνία για την εξαγορά της MindGeek, η οποία, μεταξύ άλλων, κατέχει την πλατφόρμα Pornhυb.