Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό, να πω ψέματα Βασίλη;«Φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό» πρόσθεσε για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Δείτε το βίντεο


Για τη βοήθεια που δεν δέχεται από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε με χιουμοριστική διάθεση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις της, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου (αν κάνω τηλεόραση) Δεν ξέρω, θα δούμε».

Όσο για τα σενάρια περί τηλεοπτικής επιστροφής της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό».

Σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά με το μωρό τους, η ίδια απάντησε: «Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό».