Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα για το τέλος της συνεργασίας με την Βανδή και την νέα αρχή με τον Ρουβά


«Είναι κοινή απόφαση προφανώς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Με την Δέσποινα Βανδή περάσαμε την καλύτερη χρονιά ως τώρα»

Ο Χρήστος Μάστορας ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, δημοσιεύοντας μια κοινή selfie φωτογραφία στο instagram.

Οι δύο καλλιτέχνες θα μοιραστούν την ίδια σκηνή, καθώς οι ΜΕΛISSES και ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδούν στο νυχτερινό κέντρο όπου το no1 συγκρότημα της χώρας, βρισκόταν τη φετινή σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Η φωτογραφία τους τραβήχτηκε στα καμαρίνια των #MADVMA 2023, όπου και συναντήθηκαν, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική χημεία τους, με την οποία θα «μαγέψουν» το κοινό.

mastoras_rouvas

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES απάντησε στους δημοσιογράφους για τη νέα συνεργασία που έρχεται τον χειμώνα, αλλά και τη σεζόν που πέρασε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με την Δέσποινα Βανδή.

«Θα συνεργαστούμε με τον μεγαλύτερο Έλληνα σταρ, τον Σάκη Ρουβά και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί από τον χειμώνα», ενημέρωσε ο Χρήστος Μάστορας.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν συνεχίζουμε τη συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή και δεν είναι δική μας η απόφαση. Είναι κοινή απόφαση προφανώς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Με την Δέσποινα Βανδή περάσαμε την καλύτερη χρονιά ως τώρα. Όλοι κάνουν αλλαγές και νομίζω μια συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ αυτή τη στιγμή», ξεκαθάρισε ο Χρήστος Μάστορας. 

Και η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τα μέλη του συγκροτήματος Μέλισσες, τα οποία μίλησαν για την περιοδεία τους, και για την επιτυχία των τραγουδιών τους.

Οι «Μέλισσες» εμφανίστηκαν με την Αναστασία στο θέατρο Πέτρας χθες Τετάρτη 21 Ιουνίου στο «Για πάντα» tour.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με όλο αυτό που μας συμβαίνει. Το ονειρευόμασταν και το βλέπουμε να γίνεται. Στις 28 Ιουνίου θα είμαστε στο θέατρο Γης μαζί με την Αναστασία και τον Zaf», ανέφερε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Θάνος Λάιτσας.

«Θα κάνουμε περιοδεία σε πολλές πόλεις και θα τις ανακοινώσουμε από τα social media για να ενημερώνεται ο κόσμος που μας ακολουθεί», τόνισε ο Κώστας Μαυρογέννης.

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

«Τι να πω για τον Σάκη Ρουβά; Είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αστέρας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον υποδεχτούμε στο «Έναστρον», γιατί τον αγαπάμε πολύ», υπογράμμισε ο τραγουδιστής.