Σeξ στη θάλασσα: Τι να προσέξετε για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις



Για αρχή να μην σας δει κανείς... 

Το καλοκαίρι ήρθε, (παρακαλάμε να μην ξαναέρθει καμιά κακοκαιρία), οι παραλίες θα γεμίσουν, οι σκηνές θα αρχίσουν να στήνονται, η όρεξη ανεβαίνει, οπότε και το σeξ θάλασσα μπαίνει στο κάδρο.

Σύμφωνα με τη σεξοθεραπεύτρια Chanta Blue, τα ζευγάρια το καλοκαίρι βρίσκουν ευκαιρία να τονώσουν την ερωtική του ζωή, με το σeξ εκτός κρεβατοκάμαρας. Ένα από τα μέρη που έχουν την τιμητική τους είναι και η θάλασσα.

«Το σeξ εκτός κρεβατιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να προσθέσετε λίγη γεύση στην τακτική σας σeξουαλική ρουτίνα. Μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες εμπειρίες οικειότητας και να ενισχύσει τον ρομαντισμό ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας», λέει η ειδικός στο περιοδικό Εssence.

Από ιατρικής απόψεως οι γνώμες είναι μοιρασμένες. Από τη μία το σeξ στη θάλασσα αυξάνει την αδρεναλίνη και τη ντοπαμίνη, ορμόνες που χρειαζόμαστε που και που...


Από την άλλη το σeξ στη παραλία και τη θάλασσα έχει μειονεκτήματα. Δεν υπάρχει προφύλαξη, το νερό λειτουργεί αποτρεπτικά για το προφυλακτικό.

Η άμμος μπορεί να γινει επώδυνη τόσο για τους άνδρες, πολλές φορές λειτουργεί σαν μαχαίρι, όσο και για τις γυναίκες που εκτός από το πόνο, υπάρχει και ο κίνδυνος μολύνσεων.

Το θαλασσινό νερό στο κόλπο της γυναίκας μπορεί να φέρει ερεθισμούς. Επίσης γα θάλασσα μιλάμε...υπάρχουν βακτήρια που μέσω της τριβης μπορούν πιο εύκολα να αναπτυχθούν.

Καλό καλοκαίρι...