Αννα Βίσση: Χαμός στο Twitter με την αναβολή της συναυλίας στη Θεσσαλονίκη - "Κάναμε τόσα χιλιόμετρα..."


Μεγάλη απογοήτευση στους φαν της, έφερε η αναβολή της μεγάλης συναυλίας της Αννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη.


Μεγάλη απογοήτευση στους φαν της, έφερε η αναβολή της μεγάλης συναυλίας της Αννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους.

"Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός τριών ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

"Η απογοήτευση η δική μου- όπως φαντάζομαι και η δική σας- και του Νίκου (Καρβέλα) είναι τεράστια", εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση σε story που ανέβασε στο Instagram.

"Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμα ήταν όλα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα- που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες- μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία", συνέχισε η τραγουδίστρια. "Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι, λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία για να γίνει αυτή η συναυλία", συμπλήρωσε η Άννα Βίσση.

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια, με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή. Κάποιοι μάλιστα τόνισαν πως ήρθαν ακόμα και από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη συναυλία ή έκαναν πολλά χιλιόμετρα ή πήραν άδεια για να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της μεγάλης σταρ, για τα 50 χρόνια της καριέρας της.